mam priatela,s ktorym sme spolu uz 3 roky,ale moc nam to uz neklape.Dovodom je to,ze pred rokom sa mi zacal pacit jeden muz.Je odomna asi o 15 rokov starsi,je slobodny,bez zavazkov.Neviem na neho zabudnut.Moja tuzba je silnejsia,ako ja.Ked som s priatelom
no asi preto že si to zvalila naňho....kebyže mňa obviníš že za tvoje problémy vo vzťahu môžem ja tak tiež sa na teba vykašlem...btw ty máš 22 rokov??????
@vlcica1989 presne tomu veku som sa aj ja čudovala,že na to,že má toľko rokov,tak peknú somarinu vytvorila hoci sa mi zdá,že pred chvíľou mala len 21,nejako skoro starne
Tak ako neviem , ale co cakas ze odpovie? nejak si mu nedala otazku, a este si mu aj napisala nech ked ta stretne sa tvari ze si mu nic nenapisala. Ako neviem, ale taketo veci by sa mali vybavovat osobne, kde mas spetnu vezbu hned...
a mam sa mu ospravedlnit?lebo vy neviete,co ja citim...uz som bola uplne na dne a bolo mi to jedno,ze co mu napisem,len nech to zo seba dostanem.Kazdu chvilu som len plakala,ze nemozem byt s nim,aj ked byva taky kusok odomna.Nechcela som mu napisat,ze ho Lubim,lebo som si neni tym ista a bolo by to trapne,keby ze on mi napise,ze jebem na teba...potom by som sa este horsie citila..takto len vie,ze na neho myslim a nie ze ho takzvane lubim.Co mu mam teda napisat?
Sama neviem, čo by som ti na niečo také odpísala. To je dospelý chlap, kt. asi nemá náladu niečo riešiť s niekým, kto mu predtým vyvolával atď. Máš priateľa, tak sa venuj jemu a nevymýšľaj.
Nenapis mu nic, tvar sa ako keby sa nic nestalo . V poslednom case blbnu sms , mozno mu to ani neprislo ...
mas 3 rocny vztah, chces si ho takto pokazit? kvoli romaniku? ...myslim ze neskor to budes lutovat, ak sa s nim rozides. A potom ti uz nik nepomoze . Lebo clovek nevstupi len tak 2x do tej istej rieky.
Infantilna sms-ka, velmi sa podoba na textovky ktore si posielaju pubertaci. Ja by som sa ti tiez neozval. Cudujem sa tvojmu priatelovi ze sa s tebou este styka, ale tak kazdy ma niekde inde hranicu.
prosííííííííííííííííím nabuduce daj VZDY niekomu precitat, co sa chystas poslat.. lebo ta sms je po prve, brutalne dlha a po druhe.. co ja viem, este v nej aj nadavas a na svoj vek sa vyjadrujes prilis detsky.. tak sa necuduj, ze neodpisal, nemal velmi co na to.. ze aj on ta miluje? kasli na to, prosim ta, taketo romaniky nie su trvace, ked das kopacky svoju terajsiemu este to budes lutovat neskor..
takuto story dokaze vytvorit dospela osoba? no ty kks...a ja som myslel ze taketo veci frcia medzi 14-rocnymi ludmi...ze Brano chodi s Marcelou, ktorej sa paci Jaro ale ten ma za frajerku jej najlepsiu kamosku Moniku, ktora je vlastne Branova sesternica z druheho kolena a byvaju dva vchody od seba a cuduj sa svete obaja maju vytah v panelaku...boze...obcas fakt ostava rozum stat nad par jedincami...
a co som mu tam take zle napisala?Iba pravdu,ze za neho sa mi ruca moj 3-rocny vztah v ktorom som bola niekedy stastna.Mojho priatela som milovala nadovsetko a teraz mi je ukradnuty kvoli nemu.Nikdy by som asi uz nenasla lepsieho muza akeho mam.Vsetko len on pokazil!!!Napisala som mu,to co som citila.Mozno to nebolo prave vhodne,ale vtedy som uz bola zufala a nahnevana na cely svet.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@puberta ...tak toto dlhé texty .---inak to aj mna napadlo
Sama neviem, čo by som ti na niečo také odpísala. To je dospelý chlap, kt. asi nemá náladu niečo riešiť s niekým, kto mu predtým vyvolával atď. Máš priateľa, tak sa venuj jemu a nevymýšľaj.
mas 3 rocny vztah, chces si ho takto pokazit? kvoli romaniku? ...myslim ze neskor to budes lutovat, ak sa s nim rozides. A potom ti uz nik nepomoze . Lebo clovek nevstupi len tak 2x do tej istej rieky.