Ahojte, nedavno som sa rozišla s priatelom..vlastne on so mnou po tom čo som prisla na to ze je nejaky chladny a ze jeho city vychladli... A po tom co sa den pred tým tvaril a hovoril mi ze ma lubi... Jeho vysvetlenie bolo ze mi nechcel ublizit tým ze nem
tak vychladli jeho city, alebo nevychladli, ked ta stale chce ? si to upracte v hlavach najprv by bola asi moja rada. a nepiste si ako mantinely ale sa medzi 4 ocami porozpravajte
Chcela som napísať, že prečo by si mala nenávidieť.... ale potom som si uvedomila, že aj ja som sa preniesla cez odmietnutie nenávisťou...... ale to bolo dávno....
Skús mu proste povedať, že to chceš úplne prerušiť a nch ti neodpovedá, keď nechce byť s tebou, lebo ťa tým len trápi........ ak sa ozve, ešte to má šancu.... no možno s teobu bol len zo zvyku.
Lebo mi klamal s pretvaroval sa
Problem je ze on nevie co chce..dospelý človek a nevie co chce... :/ rozhodne sa ma nechat potom rozprava ze spravil zle rozhodnutie..potom mi pise... :/ a ja sa už cchem cez to preniest a s nim nechcem mat už nic spolocne..nechcem ho sice stratit ako priatela ale zasa ani riskovat ze by to všetko zacalo od znovu a potom sa bat aby mi nespravil to iste
ja asi nikdy nepochopím prečo ľudia chcú nenávidieť toho, koho milovali. alebo ako je možné, že ho len tak začnú nenávidieť. chápem, keď sa tam udejú nejaké vecičky ako nevera alebo iné veľmi bolestivé ublíženie ale toto? nenávidieť niekoho len preto, že on ma už nechce :letim:
ja som fakt asi z nejakej inej planéty, keď tu tak čítam všeljaké fórka.
@greyness to som aj potom.... lebo ho stale mam rada a nechcme o neho prist.... a dalsia vec ja ho nechcem nenavidiet ale zasa mala by som citit aspon nejaký hnev a mne miesto toho chýba :/
mala som to úúúúúplne rovnako neboj, to prejde
nezabudla som ani nezačala nenávidieť, stále mám toho človeka strašne rada, len už ho proste nechcem, ani keby čo robil
Radšej byť nešťastný sam ako s niekým. Najmúdrejšia veta akú som kedy čítala.
Moja rada? Venuj sa škole, preruš kontakt s ním, ak on o teba nestojí.
A dokáž mu, o akú skvelú ženu prišiel.
takže ti radím, aby si si vždy pri pomyslení na neho vybavila zo vzťahu nielen to dobré - ale aj to zlé, a to ako sa zachoval. ty si vo fáze popierania - nechceš prijať fakt, že ťa už nemiluje - a z toho sa odráža celé tvoje chovanie..
preto vždy keď ho budeš chcieť kontaktovať maj na pamäti - "ja sa trápim a on sa netrápi. Ja som tá čo sa trápim! Vyjadril sa, že ma už nemiluje."
Tvoje city pominú..najdôležitejšie zo všetkého je, prerušiť s ním kontakt, aspoň na nejaký čas. Musíš si predstaviť život bez neho, čo bude, ako bude.. môžeš robiť kopu vecí, spoznávať samu seba, zamerať sa na seba. Hľadaj to pozitívne, čo ti z toho plynie!
Prosíkať niekoho, aby s tebou bol nasilu je neskutočne ponižujúce!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
tak vychladli jeho city, alebo nevychladli, ked ta stale chce ? si to upracte v hlavach najprv by bola asi moja rada. a nepiste si ako mantinely ale sa medzi 4 ocami porozpravajte
a keby na nic nepridete, tak si zatrubte asi
Skús mu proste povedať, že to chceš úplne prerušiť a nch ti neodpovedá, keď nechce byť s tebou, lebo ťa tým len trápi........ ak sa ozve, ešte to má šancu.... no možno s teobu bol len zo zvyku.
Problem je ze on nevie co chce..dospelý človek a nevie co chce... :/ rozhodne sa ma nechat potom rozprava ze spravil zle rozhodnutie..potom mi pise... :/ a ja sa už cchem cez to preniest a s nim nechcem mat už nic spolocne..nechcem ho sice stratit ako priatela ale zasa ani riskovat ze by to všetko zacalo od znovu a potom sa bat aby mi nespravil to iste
ja som fakt asi z nejakej inej planéty, keď tu tak čítam všeljaké fórka.
po druhé, stretnite sa reálne a vydiskutujte si všetko. lebo v dnešnej dobe si každý len píše, volá ale nikto spolu riadne z očí do očí nehovorí.
on chce ale pre mna je to horšie
nezabudla som ani nezačala nenávidieť, stále mám toho človeka strašne rada, len už ho proste nechcem, ani keby čo robil
Moja rada? Venuj sa škole, preruš kontakt s ním, ak on o teba nestojí.
A dokáž mu, o akú skvelú ženu prišiel.
takže ti radím, aby si si vždy pri pomyslení na neho vybavila zo vzťahu nielen to dobré - ale aj to zlé, a to ako sa zachoval. ty si vo fáze popierania - nechceš prijať fakt, že ťa už nemiluje - a z toho sa odráža celé tvoje chovanie..
preto vždy keď ho budeš chcieť kontaktovať maj na pamäti - "ja sa trápim a on sa netrápi. Ja som tá čo sa trápim! Vyjadril sa, že ma už nemiluje."
Tvoje city pominú..najdôležitejšie zo všetkého je, prerušiť s ním kontakt, aspoň na nejaký čas. Musíš si predstaviť život bez neho, čo bude, ako bude.. môžeš robiť kopu vecí, spoznávať samu seba, zamerať sa na seba. Hľadaj to pozitívne, čo ti z toho plynie!
Prosíkať niekoho, aby s tebou bol nasilu je neskutočne ponižujúce!