Povedzte mi niekto preco ma to tak strasne boli ked sa niekto s vami rozide a vy o tom ani neveiete ze sa s vami rozisiel uz pred dvoma tyzdnami a dozviete sa to od jeho byvalej ze vy uz spoluani nechodite lebo on vam to nepovedal ale povedal to jej a ked
@sheila121 trapne nie je to, co sa ti stalo. To je smutne.. Trapne je skor to, ze ako 21 rocna sa cudujes ako keby to nebola bezna sucast zivota. Je logicke, ze ked prides o niekoho blizkeho tak to boli..
Odpovedala si mi na otázku otázkou. Je to síce pôsobivé, no nie úplne "kóšer".
Opakujem: otázka znie - prečo nie?
Mimochodom, nie je mi celkom jasné, že podľa akého "vesmírneho pravidla" by tu nemohla nájsť odpoveď. Taktiež je jasné, že nie je jasné, že sa nič nezmení, keďže sa o váhe (dôležitosti) všetkých udalostí a momentov každého z nás nedá hovoriť so stálou platnosťou. Inými slovami, nemôžme vedieť, že či sa po niečom niečo a akým spôsobom zmení.
Budes vediet VSETKO. Nie je tam vela chemie, pochopi to aj uplny laik, je to proste super.. vsetky Tvoje emocie maju vysvetlenie a suvis - genialne . Ale nepotesim Ta - emocie sa NEDAJU stopercentne ovplyvnit. Takze ak nechces plakat po rozchodoch, nikdy sa uz nezamiluj... Lepsej rady nie je.
Ale to, že sa rozhodla tak, ako sa rozhodla (založila toto fórum), predsa dostatočne presne určuje jej mentálnu úroveň (jedinec ako napr. ty také niečo nezaloží). Nebol by som príliš prekvapený, ak by niekto žijúci na podobnom leveli našiel na hoc aj tu také dáta, ktoré by zlepšili kvalitu jeho bytia.
Zrejme nie je úplne správne, ak svoju inteligenciu považujeme za etalón a berieme to príliš vážne.
No thak toto bolo od neho dost jeb..lé...lebo ak ta naozaj lubil thak yb ti to powedla do očí..nenavidim klamstvááá ...hruuza..bol to len obycajny chudák ..určite.. !!
@sheila121 aa ty si sa prosim ta s ktorým konom zrazila. to si si akoze za dva tyzdne nevsimla ze sa s tebou frajer rozisiel?? to fakt nechápem ani ked sa na hlavu postavim
@mandragora : s konom nie ale mozno s tebou hej,, no to bolo tym ze sa neozval dva tyzdne povedal ze rpide ale furt sa na nieco vyhovoril a proste mi to nepovedal ze je koniec,,, a ja nie som vestica aby som vedela co jemu lieta hlavou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Otázka znie - prečo nie?
P.S. ak chces na niekoho reagovat, tak zavinac davas hned pred meno, bez medzery..
Odpovedala si mi na otázku otázkou. Je to síce pôsobivé, no nie úplne "kóšer".
Opakujem: otázka znie - prečo nie?
Mimochodom, nie je mi celkom jasné, že podľa akého "vesmírneho pravidla" by tu nemohla nájsť odpoveď. Taktiež je jasné, že nie je jasné, že sa nič nezmení, keďže sa o váhe (dôležitosti) všetkých udalostí a momentov každého z nás nedá hovoriť so stálou platnosťou. Inými slovami, nemôžme vedieť, že či sa po niečom niečo a akým spôsobom zmení.
Hups, nechal som sa uniesť ľúbozvučnosťou materčiny, oprava: @vulgarna .
Všetci máme nárok využívať social networks na obnažovanie našich radostí a starostí. Lenže na úkor čoho?
Ona a ďalší useri slepo hľadajú odpoveď vo virtuálnom pseudosvete na banality, ktoré vedia len oni sami ovplyvniť.
Preto hovorím týmto veciam ja nie a považujem ich za zbytočné.
Budes vediet VSETKO. Nie je tam vela chemie, pochopi to aj uplny laik, je to proste super.. vsetky Tvoje emocie maju vysvetlenie a suvis - genialne . Ale nepotesim Ta - emocie sa NEDAJU stopercentne ovplyvnit. Takze ak nechces plakat po rozchodoch, nikdy sa uz nezamiluj... Lepsej rady nie je.
ale k teme , rozchody bolia preto lebo si bola na tom cloveku silno citovo naviazana....
Ale to, že sa rozhodla tak, ako sa rozhodla (založila toto fórum), predsa dostatočne presne určuje jej mentálnu úroveň (jedinec ako napr. ty také niečo nezaloží). Nebol by som príliš prekvapený, ak by niekto žijúci na podobnom leveli našiel na hoc aj tu také dáta, ktoré by zlepšili kvalitu jeho bytia.
Zrejme nie je úplne správne, ak svoju inteligenciu považujeme za etalón a berieme to príliš vážne.
PS. diki za radu