Nikdy to nieje kvôli "blbosti" Tá "blbosť" je totiž iba krycie meno pre niečo iné... Skutočná láska na "blbosti" stroskotať nemôže... To si treba uvedomiť a toho sa treba držať...
@delpurr & @stmortiis precitajte si nabuduce prosim vsetky komentare (momentalne narazam konkretne na @4 ) pred tym, ako poviete nabuduce takuto hlasku...
@Flussica v tom pripade poprosim zakladatelku @Skingirl94 o udanie veku kamosov o ktorych je rec... Pretoze vek je velmi dolezitym faktorom vo vztahu, castokrat stroskota na banalitach vzniknutych v tinedzerskych sarvatkach...
viem ze to nie je o autorke ale aj tak nepochopim preco sa navazaju do ludi kvoli tomu ze maju 15 (a hlavne ak maju oni 17 alebo 18). Ja som v 15 stretla chalana s ktorym som dodnes a vedela som aj vtedy aj teraz co je laska.
ono sa ot ani nemusí skončiť závisí na tebe a na ňom....kebyže chcete tak sa zmierite a je dobre ale ak sa ani jeden k tomu nemá tak t o asi vzťah plný lásky nebol...možono boli bozky objatia dlhé lúčenia a neviem čo všetko ešte...len či všetko bolo úplne z lásky...
mali jednoduchy skrat v urictej chvili ma jeden toho dost a ani to nemusi vsetko co sa stane suvisiet z vasim vztahom proste cely den ma posrany a uz staci len kusok aby vybuchla/vybuchol a prave vy ste ten/ta ktory to spravite uuuuups a je to v riti !!!!!!
žiadny vsťah nieje dokonalý,každy ma svoje chybičky,a ak naozaj miluješ tu osobu a ona teba tiež,naoči sa tie chybyčky pprehliadať...iank to neije laska...
Povedal by som ze sa to znici bud preto lebo baba je neverna alebo preto ze je KRAVA co si nasla neverneho , ked sa 2 naozaj lubia tak sa to neznici len tak , aspon by nemalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
amen.