Necítim sa byť menejcenný a som východniar a nehambím sa za to,netajím to a páči sa mi ako západniari nám nerozumeju keď utorime po našim Ale k téme, prečo by bratislavčania mali byť niečo viac ako východniari? blbosť táto téma nema žiadny zmysel, je to ako debatovať o tom prečo cigáni majú väčšie výhody ako my good luck v tejto diskusii
A je určite jasné, že sa Vychodne Slovensko "nevozí" na Bratislave ale Bratislava na Východnom Slovensku - tym myslím urážky a atď. Som rada že som napoli šaľena vychodňarka
1. nemyslím, že sa východniari cítia menejcenní, a ak sa po bratislavčanoch vozia, tak len preto, lebo si začali bratislavčania :p
a bratislavčania zase začali, lebo si mysleli, že začali východniari
silná filozofia
2. stále čítam, že kto sa vozí po kom, a polemizovanie, kto si začal, alebo proste že ako na seba tieto "skupiny" nadávajú, ale tie samotné urážky nikde nevidím
3. toto všetko je neuveriteľná blbosť, lebo to už každý kydá na každého - slováci na američanov, bratislavčania na východňarov, česi na slovákov, atď. ...
@lolita92 akože doteraz som proti zapadniarom nemal nič ale ak su s polovice takí sprostí ako ty, tak áno... to akože chceš povedať že vychod je menej cenný len preto, že tam zarabjú o pár eur menej (no pár-ironia) ale nikdy som tento spor neriešil, podla mna su všetci glupi kto sa nad iných vyvyšuje či vychod či zapad... ale zase som si spravil raz na zapd svoju mienku zorvna vtedy ked do prešova prišiel jeden "sir dokonalý idiot" starý dedko a my s kamarátmi sme si šuchali botasky o chodník a citujem priskočil ku nám z ničoho nič a začal: "Keby ste chodili po chodníku a nie po tráve, teraz by ste si nečistili topánky! Osprostení východ!" ale kedže poznám pár ludí zo západu táto mienka patrí len niektorím ludom...
prečo sa birdzáci nepoučia a neskontrolujú si profil, prihlásená dnes, samé pridrbané fóra to zakladá, nemá fotku, nemá históriu na birdzi... no FAKE jak hovado. Len by som chcel vedieť aký no-lifer sa za tou maskou skrýva...
Jasne ze vychod je menejcenny, je to stoka. Ekonomicky, socialne, infrastrukturou aj vzdelanim zaostaly region. Vsetci ktori sa necitite menejcenni - mali by ste zacat!
@wevo joj aj tak uvidite slnko posledný! ale pokiaľ viem a koho poznám tak nikto nemrdá na bratislavu-západ, skôr naopak ... čiže by som celkovo zahodil predsudky ... je to blbosť, akurát závidíme vám ufo ... ale slovensko jak slovensko...
Komplexy z nizsich platov, horsich podmienok a bratislavcania (ti jebnuti) zvyknu oznacovat vsetko za Bratislavou za dedinu ] i ked, sa im ani necudujem...a inak, toto mozu riesit len primitivi
Je to na zamyslenie že ako môže pre niekoho niečo znamenať čí býva v BA alebo Košiciach či niekde na dedine. Každému človeku sa páči niečo iné a ja keby sa dali všetky problémy vymazať a je to namne tak utekám niekde na dedinu kde je pokoj od mesta.... Veď čo môže byť krajšie ako domček na dedine ...
Ta otazka vobec nie je od veci. V Bratislave studuje a pracuje X vychodniarov a strasne vela z nich picuje na Bratislavu a Bratislavcanov, to je moja vlastna skusenost s desiatkami ludi.
Ale rozpravat, ze je niekto z tychto 2 taborov menejcenny, tak to je od veci.
Ak su to prave vychodnari, kto sa stahuje do Bratislavy, tak mozeme byt este radi. Horsie by bolo keby to boli vychodnari z blizkeho, ci dalekeho vychodu...
A koniec-koncov, aspon je v BA viac peknych bab a je s kym chrapat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
idem spraviť pukance
a inac tej otazke chapem asi ako bagru v kupelni
Nevraživosť je aj z jednej a aj z druhej strany.
súhlasím.. krásne stredné slovensko
A je určite jasné, že sa Vychodne Slovensko "nevozí" na Bratislave ale Bratislava na Východnom Slovensku - tym myslím urážky a atď. Som rada že som napoli šaľena vychodňarka
a bratislavčania zase začali, lebo si mysleli, že začali východniari
silná filozofia
2. stále čítam, že kto sa vozí po kom, a polemizovanie, kto si začal, alebo proste že ako na seba tieto "skupiny" nadávajú, ale tie samotné urážky nikde nevidím
3. toto všetko je neuveriteľná blbosť, lebo to už každý kydá na každého - slováci na američanov, bratislavčania na východňarov, česi na slovákov, atď. ...
neznasam toto ich narecie, NEZNASAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pojeb sa.
ale nechápem, prečo by sa východniari mali cítiť menejcenní...
plan je jasny..my vychodnare ,my ovladneme republiku..VYCHODOSLOVENSKE KRALOVSTVO
slabo sa smejem z predsudkov..coho sa tak blavaci bojite?
Ale rozpravat, ze je niekto z tychto 2 taborov menejcenny, tak to je od veci.
Ak su to prave vychodnari, kto sa stahuje do Bratislavy, tak mozeme byt este radi. Horsie by bolo keby to boli vychodnari z blizkeho, ci dalekeho vychodu...
A koniec-koncov, aspon je v BA viac peknych bab a je s kym chrapat.