ja sa snazim mat kazdeho rad, potom zvyknu mat radi aj mna, cim nas bude viac, tym skor to tak bude, ale ako tak pozeram, este to zopar tisic rokov potrva
pretože vždy zvíťazí egoizmus, ľudia chcú byť nadradení a nevedia robiť kompromisy...a preto, že ich je na svete veľa a sú rôzni...a vytvára sa istá prirodzená nerovnosť, ktorá sa nikdy nezmení...ani keby sme čo robili. lebo nikdy sa ľudia nebudú správať rovnako
Však a rodinu musíš mať rád?! Ja nemám rada veľa ľudí z mojej rodiny a taktiež nemam rada aj veľa ,,nerodiny" jednoducho si budem vyberať ľudí ktorí sú mi sympatickí...
A som rada,že si ich môžem vyberať, že mi nie sú nanútení tak ako rodina
Lebo ani v rámci rodiny sa ludia častokrát nemajú radi. A od cudzích ludí čakajú ešte horšie správanie. A automaticky sa k tomu prispôsobia a sú k druhým arogantní a nepriatelskí
Niektorí závidia, niektorí majú svoje vlastné problémy s ktorými sa nevedia vysporiadať a sú protivní k druhým
Niektorí sa nestarajú o nikoho iného ako seba, a automaticky keď od niekoho nepotrebujú láskavosť, tak na neho serú.
Vzniká nepriatelstvo, predsudky, odsudzovanie, neznášanlivosť, netolerancia, neschopnosť ďať druhému človeka pokoj a nenavážať sa do neho, ak mi nič neurobil. Ludia sú naštvatí a prenášajú to na druhých
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A som rada,že si ich môžem vyberať, že mi nie sú nanútení tak ako rodina
Niektorí závidia, niektorí majú svoje vlastné problémy s ktorými sa nevedia vysporiadať a sú protivní k druhým
Niektorí sa nestarajú o nikoho iného ako seba, a automaticky keď od niekoho nepotrebujú láskavosť, tak na neho serú.
Vzniká nepriatelstvo, predsudky, odsudzovanie, neznášanlivosť, netolerancia, neschopnosť ďať druhému človeka pokoj a nenavážať sa do neho, ak mi nič neurobil. Ludia sú naštvatí a prenášajú to na druhých