Nerobte si z toho srandu prosím vás, mňa keby baba pozve von nič by mi v tom momente nebolo prednejšie, ale ja keď nejakú pozvem žiadna na mňa nemá čas (nepochopte to tak že celý deň len behám kade tade a pozývam baby na kofolu) to som vážne až taký škaredý alebo čo?
1. za to, že keď ty máš takú povahu, že keď ťa zavolá, v momente necháš tak všetko čo robíš a ideš, neznamená to, že nie je v poriadku, ak sa ona správa inak.
2. možno máš šťastie na také dievčatá, ktoré s tebou nechcú nič mať alebo si im proste nesympatický.
3. nevieme, či si škaredý, ale asi si, pretože nemáš foto a hanbíš sa.
tak ale preco som nesympaticky? ja by som cloveku dal sancu vzdy, a ked ma niekto pozve von tak si to cenim a nebudem ho natahovat, nechcem ho predsa ranit, leboviem ake to je...
a za to, že to takto robíš ty, tak to je jediná správna vec a všetko ostatné je zlé? nemôžeš človeka donútiť, aby s tebou rád trávil čas. a jak môžeš povedať, že si zúfalec, akoby to bolo niečo čo si prijal a žije sa ti s tým dobre? ľudí čo o sebe takto hovoria a nechajú sa ľutovať by som hladkala po hlave kladivom
@natus39 no vidíš....práve si si sám odpovedal na otázku "prečo baby nemajú nikdy čas"....tie baby, ktorými sa totižto zapodievaš, nie sú zúfalé a čas trávia veselšími záležitosťami a osobami proste - "lovíš v zlom rybníčku"....poznáš to - "vrana k vrane sadá, rovný rovného si hľadá...." si zúfalec, hľadaj si zúfalky
neprekrúcaj moje slová. ja som nepovedala, že si nikto nikdy trocha času nenašiel... ale to, že nie každý ho mal VŽDY. proste každý má občas niečo iné na práci, a ani by som nebola tak sebecká, aby som od neho žiadala, aby mi bol k dispozícii vždy, keď si ja zmyslím.
ibaže som tú tému pochopila inak, ako to autor myslel, lebo @9 som si prečítala až potom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Prečo sú niektorí ľudia takí retardi, že rozdeľujú ľudí podľa pohlaví a nie pováh?
1. za to, že keď ty máš takú povahu, že keď ťa zavolá, v momente necháš tak všetko čo robíš a ideš, neznamená to, že nie je v poriadku, ak sa ona správa inak.
2. možno máš šťastie na také dievčatá, ktoré s tebou nechcú nič mať alebo si im proste nesympatický.
3. nevieme, či si škaredý, ale asi si, pretože nemáš foto a hanbíš sa.
neverim ze nie @9
A ináč hej, asi budeš teda škaredý.
tak ale preco som nesympaticky? ja by som cloveku dal sancu vzdy, a ked ma niekto pozve von tak si to cenim a nebudem ho natahovat, nechcem ho predsa ranit, leboviem ake to je...
Našla by si Megan Fox na teda nie nenašla.
Čiže keď si na teba nevie nájsť čas tak ta má max za kamaráta aj to hovorím max bo aj na kamaratov sa čas nájde
ale nezávisí to od pohlavia ale od povahy
33. docela smutné...
@natus39
ak by ťa chceli tie dievčatá, tak by si čas našli, no keď celý čas len ťaháš holku von, potom sa nediv že nemá na teba čas...
čo konkrétne myslíš?
to že si na teba zatial žiaden chalan nenašiel aspoň trocha času...
kto vie čím to je... asi si strašne panovačná...
neprekrúcaj moje slová. ja som nepovedala, že si nikto nikdy trocha času nenašiel... ale to, že nie každý ho mal VŽDY. proste každý má občas niečo iné na práci, a ani by som nebola tak sebecká, aby som od neho žiadala, aby mi bol k dispozícii vždy, keď si ja zmyslím.
ibaže som tú tému pochopila inak, ako to autor myslel, lebo @9 som si prečítala až potom...
máš pravdu ja som tiež inak pochopil to čo si ty písala...
to je to že to žiadať ani nemôžeš... no aspoň som zistil že nie si sebecká, trocha panovačná no nie sebecká...
nie som panovačná... iba mám pravdu