Preco si chlapi vzdy myslia, ze maju absolutnu pravdu?
.. vsimli ste ze cokolovek chalan alebo dospely chlap povie (cest vynimkam) je to vzdy uplna pravda a kazdy kto by ju chcel vyvratit je neinformovany debilek?? zalezi to vsetko od muzskeho ega alebo to proste maju v genoch??
ako? to mi chces povedať, že každy chlap ma pravdu, lebo si to tak povie? kdeže... chalani si vedia priznať chybu... a vedia aj oceniť rady atd... už prestante kydať na nich hnoj, ved su to užasne bytosti
Pozri sa zalezi na tom aky je ten chlap. Ci je starsi alebo maldsi. Ja som ten typ ktori musi mat pravdu jasne. Som znameni leva a takze co poviemza tym si stojim a ak mi to chce niekto vyvratit neksa paci, ale aj tak budem mat pravdu ja je to proste (po vedsine tu pravdu mam vzdy a potom sa mi vseci ospravedlnuju a to sa mi velmi paci)
takze mas pravdu. Ale su tu aj typy zien ktore musia mat furd pravdu
Mixelle: prečo by som mala byť hned nymfomanka? proste to tak je... je to silno individualne... nie všetci chlapi su idioti a nie všetky ženy kurvy... už by sa to tu mohlo prestať riešiť... aj ja si stale o sebe myslim, že mam pravdu a čo? robia to preto všetky ženy? nie...
no poznám takyh jasne, mam kamosoch takych, mozno ked sa zhovaraju s dievcatami, tak mozno niektori su taki, ale aj devocky su take, co si len to svoje hucia, a tiskaju svoj nazor druhym
ja poznam takych chalanov tiez no...a neznasam takych uvediem priklad...on ti povie ty si kokot a ty mu povies ved aj ty a urazi sa...proste oni musia mat pravdu..to bol blby priklad .. hehe ale niesu vseci taky to zas nie
je to vsetko individualne...ale v podstate mame viac takej tvrdohlavosti v sebe,na druhej strane vieme aj viac pochopit...a to ze musime mat vzdy pravdu...je to relativne,tazko sa mi vyjadruje lebo ku vsetkemu co som chcel napisat existuje jednoducha negacia...
moja mama si myslí že má stále pravdu ale nikdy ju nemá, a aj oco...ja im furt všetko poviem ako skončí, čo a ako treba..a potom keď to zistia tak im to "vyčítam" ale je mi to jedno, proste mám ľudí čo si myslia že majú úravdu na háku.-..
inak raz sa mi stala haluz že moja baba si stále tvrdila iné miesto ako to pravé miesto kde sme sa dali dokopy..išla ma za to zabiť a pri tom to bolo úplne inde som sa kosil na nej
Mixelle, ja sa tiez snazim mat vzdy pravdu. Lenze pred tym nez nieco vypustim s huby, sa snazim uistit ze to co hovorim pravda je, a nie len ze si to nahovaram.
A potom je problem s takymi zenami ako si ty, ich nerozculuje to ze sa hraju na to co su neni, ale ze tu pravud ozaj maju. A tomu uz hovorim zakomplexovanost.
A dalsia vec, prestan zas hodnotit, nepoznas ani 0.00000000001 percenta vsetkych muzov na zemi. Tak jak mozes povedat ze preco musia mat chlapi vzdy pravdu ?
ano budeme nadavat na vsetkych chalanov sveta!! ako uz bolo spomenute nepoznas vsetkych tak co sa do vsetkych navazas? ok je vela chalanov co si myslia ze maju uuuplnu pravdu aale je aj veelmo vela takych dievcat (hmm ja?? ..) taaakze nechapem co to skatulkujes a co si touto diskusou chcela docielit..lebo ak si cakala ze vsetky baby na birdze zacnu nadavat na muzov tak to asi nevyslo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
takze mas pravdu. Ale su tu aj typy zien ktore musia mat furd pravdu
0kattlett to pekne vystihla
inak raz sa mi stala haluz že moja baba si stále tvrdila iné miesto ako to pravé miesto kde sme sa dali dokopy..išla ma za to zabiť a pri tom to bolo úplne inde som sa kosil na nej
A potom je problem s takymi zenami ako si ty, ich nerozculuje to ze sa hraju na to co su neni, ale ze tu pravud ozaj maju. A tomu uz hovorim zakomplexovanost.
A dalsia vec, prestan zas hodnotit, nepoznas ani 0.00000000001 percenta vsetkych muzov na zemi. Tak jak mozes povedat ze preco musia mat chlapi vzdy pravdu ?
To uz by som nazval "DEBILITA"
A za dalsie, lenze ja som ty vytkol ze tym posudzujes ludia, tj muzov ktory ani nevies ze existuju.
Lenze ja hodnotim jednu konkretnu osobu, podla toho aku diskusiu zalozila a co do nej puse, vies PUSINKA