toto si o človeku fakt dokáže pomyslieť iba 13 ročné decko, každý kto vyrástol z puberty chápe že na tom nieje nič divné a dosť ľudí/čo sa týka fajčenia tak aj ja/ ľuďom čo nepijú a nefajčia tak trochu závidia
ja si to nemyslim,skor mam pocit ze ti co nefajcia a nepiju maju obcas potrebu rypat do tych co piju a fajcia... obcas si vypit,na tom neni nic zle a fajcenie je kazdeho vec..
pri fajceni neviem, sam nefajcim a nevidim tam nijaky rozdiel oproti ludom co fajcia,
s tym pitim to je tak, ze ty abstinenti su vecsinou fakt nudny pretoze proste maju zabrany, hambia sa a vzdy maju v hlave predtym ako spravia nejaku blbost nieco ako "co by na to povedali ostatny", a robenie blbosti a veci za ktore sa triezvy clovek normalne hanbi je velka sranda nevravim ze pitie je to spravne, ale par krat sa opit ti pomoze pochopit tento koncept a potom sa uz budes rada strapnovat aj za triezva
tak na zhrnutie, vsetkeho vela skodi, ale co ta nezabije to ta posilni
vždy som bola divná ale ja som na prvý pohlad šialená...raz mi jeden chalan povedal "sakra ženská kroť sa lebo tá tvoja šialenosť je šialená!" ja som to brala ako uražku
nefajčim, pijem maximálne 3x do roka a i to len na oslavách narodenín kamarátov ale i tam pitie obmedzujem možno čo najviac, odmietam akékoľvek drogy a nemyslím že by ma niekto pokladal za divného. Všetci si zvykli a teraz aspoň vedia že ak sa niekto úplne zriadi tak ho kľudne odvlečiem dom má to i výhody
dnešný svet je blbý ..doba ....tým sú ľudia ovplyvnení ...ale ako ...moji rovesníci a kamoši/ky ..ma nepovažujú za nudnú ani divnú preto ,že nepijem a nefajčím ...oni ma považujú skôr za veľmi vtipnú a zabijackú osobu
v mojej partii sa asi nenachádza človek ktorý by aspoň nepil, takže neviem a čo ja viem akože na nejakej chate/akcii aby sme triezvi sedeli a pozerali sa na pohár kofoly... sory ale vážim si ľudí ktorí sa dokážu zabaviť bez promile v krvi niežeby som sa ani ja nevedela ale niekedy ..
@sabnacke tí čo pijú to je taká menšina z partie .. ale ako,niektorí čo pijú len tak, že pome von sa opiť a ani nemajú dôvod tak to mi príde blbjé no .. aj keď, keď sa chce, vždy sa nájde dôvod
neviem ...ale ...ja nechcem pit ani fajcit.... sice ..vino nie je zle..ale je rozdie pitie a pitie....je rozdiel ked je niekto ozrany furt a ked si niekto pripije na nejakej oslave dvoma deci vina...no...
Kým to ostáva len pri tej nálepke divný/čudný a nudný je to ešte ok. Horšie už je keď kvôli tomu stratíš takmer všetkých kamarátov, ako sa to stalo mne (ach)
Väčšina spoločnosti považuje za divné to, čo sa vymyká ostatným. Čiže, keď si v partii kde všetci pijú a fajčia, tak si o niekom kto to nerobí pomyslia, že je divný. ...Ale nemyslím si, že je to správne :/ Aj keď sama do tej kategórie nespadám, nikdy my som niekoho preto neodsúdila, nepovažovala ho za čudného ani nič podobné. Je to na každom, na slobodnej vôli, ako sa rozhodne
ale sak preco ? preto lebo ludia su kkti a to je odpoved na dalsich milion otazok,, ale tak mozno to je preto lebo taky ludia su vacsinou divny ale urcite neee vzdy , ja som napriklad nudny aj ked pijem a fajcim
Ja mám pre to takéto vysvetlenie: oni keď majú nervy, tak si zapália. Každý normálny človek sa porozpráva s niekým blízkym, alebo to nejako predýcha. Oni pijú lebo im to chutí a je im z toho veselo- normálny človek čo sa chuti týka si vystačí aj s nealkom a zabaviť sa vie aj bez toho.
Ale oni to akosi nedokážu pochopiť. Toť môj názor.
znie to maximalne smiešne v mojom veku, ale odkedy som prestala piť a pod. (nieže by som to preháňala, vždy som mala kontrolu ma prestali ľudia volať vonku, do mesta, na koncerty, opekačky.. a pritom si myslím, že by som sa zabavila rovnako dobre ako oni len s tým rozdielom, že by som nebola opitá.. nieraz som sa bavila lepšie na koncerte ako zvyšok partie, ktorí boli spití ale nuž, asi už som nudná keď nepijem teraz mi zostáva len buď sa vtierať (nato ja nemám) alebo ostať zavretá sama doma, pretože ja nemám tú čarovnú schopnosť nájsť si ľahko nových priateľov a dať sa s hocikým do reči
@popeyka tak keď ide niekto vonku za jediným účelom sťať sa pod obraz boží, v tom zmysel nevidím.. ale keď je čo zapíjať, a toť akýkoľvek sviatok, vodičák, atď.. pokiaľ je slina a dobrá partia, do nálady si kľudne dám
Podľa mňa nejde ani tak o vek podľa mňa väčšina je zvyknutá zabávať sa len pri alkohole a zabúda na to,že zabaviť sa dá aj bez neho preto potom väčšine príde nudný až čudný človek ktorý nepije a nefajčí atď..no to je dnešná generácia.. Ja osobne si vypijem(malá poznámka nie opijem) áno uznávam, ale určite sa viem omnoho viac zabávať bez alkoholu. Samozrejme ide aj o prítomnosť ľudí ktorý sú v blízkosti mňa.
Ono s fajčením to spoločné nemá nič, ale na tom pití je niečo pravdy, proste.. Pokiaľ sa človek, ktorý napr. vôbec nepije nachádza v spoločnosti ľudí čo pijú, samozrejme, že im pripadá byť nudný. Teda poznám ľudí, čo sa dokážu rovnako zabaviť s ostatnými aj bez alkoholu a omamných látok, ale to sú skôr výnimky.
Nehovorím, že je to zlé, ja tiež nemusím piť aby som sa zabávala Ale keď sa nachádzaš v spoločnosti takých ľudí, je to jednoducho normálne.
posledných 50 ludí (komentov) .. ma pochopilo a presne vystihlo, čo som v tomto blogu chcela ukázať .. samozrejme, súhlasím aj so zvyškom, lebo raz za čas si vypiť je v pohode, ak samozrejme, to neskončí výplachom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
@10
toto si o človeku fakt dokáže pomyslieť iba 13 ročné decko, každý kto vyrástol z puberty chápe že na tom nieje nič divné a dosť ľudí/čo sa týka fajčenia tak aj ja/ ľuďom čo nepijú a nefajčia tak trochu závidia
ale do kelu! človek sa vie zabaviť aj bez toho chlastu, nehovorím, že by človek mal dosmrti abstinovať ale niekedy ten chlast ničí vzťahy atď.
ale nie ,že každý piatok v liehu
@magorka .. už to viem
s tym pitim to je tak, ze ty abstinenti su vecsinou fakt nudny pretoze proste maju zabrany, hambia sa a vzdy maju v hlave predtym ako spravia nejaku blbost nieco ako "co by na to povedali ostatny", a robenie blbosti a veci za ktore sa triezvy clovek normalne hanbi je velka sranda nevravim ze pitie je to spravne, ale par krat sa opit ti pomoze pochopit tento koncept a potom sa uz budes rada strapnovat aj za triezva
tak na zhrnutie, vsetkeho vela skodi, ale co ta nezabije to ta posilni
@26
My sme mali to šťastie že kolotočiar tiež asi ležal niekde v bezvedomí , to boli čelné zrážky
ale samozrejme, ja mám okolo seba vela kamarátov ,ktorí ma berú takú aká som len ja to berem tak zo všeobecného hladiska ,že "divní"
presne ako hovoris
..kvak..
Ja mám vela kamošov ktorí pijú , fajčia a drogujú .
Ale tak každý má o tých ludoch svôj názor , rozhodne nie sú nudný
Ale aj keby tie veci nerobili by boli zábavný .
Ale ja proste takýchto ludí neriešim , oni si ničia ich zdravie . Nie ja ...
Ale oni to akosi nedokážu pochopiť. Toť môj názor.
Vôbec mi to v živote nechýba a vobec nechápem prečo to niektorí ludia nedokážu pochopi´t
Nezničím si zdravie len preto, že sa to odomňa v spoločnosti vyžaduje
Nehovorím, že je to zlé, ja tiež nemusím piť aby som sa zabávala Ale keď sa nachádzaš v spoločnosti takých ľudí, je to jednoducho normálne.
Niektorí ľudia sú skrátka hlúpi.
@13 @fxx tu som