preco? lebo si nedate povedat a hrniete sa do vztahov... nechcete cakat,zanedbavate pripravnu fazu pri zakladani vztahu,ste prilis emotivne,a kym sa same nepresvecite a zivot vas neofacka tak budete stale nestastne.
Nerozišla si sa, alebo nejak inak nesklamala, v chalanovi a nehovorí z teba len otrasenosť citov?
Ale nie všetky baby sú naivné ( síce ja patrím k tým naivkám ), poznám súdružky, ktoré sú zas príliš chladné a to, myslím, tiež nie je optimálna cesta. A prečo sme naivné? Asi to máme v krvi, ja neviem... sme ženy, máme na to právo Potom aspoň môžeme otravovať svet otázkami ohľadom našej naivity
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale sak zivot ta nauci, sklames sa raz, mozno viackrat a z tej naivity rychlo vyrasties
Ale nie všetky baby sú naivné ( síce ja patrím k tým naivkám ), poznám súdružky, ktoré sú zas príliš chladné a to, myslím, tiež nie je optimálna cesta. A prečo sme naivné? Asi to máme v krvi, ja neviem... sme ženy, máme na to právo Potom aspoň môžeme otravovať svet otázkami ohľadom našej naivity
@22hej a niekto rad pada na hubu zas a zas a preistotu este raz.. ze zatko
odporucam dvoverovat ale nie na 100% kazdemu chalanovi skor ci neskor hrabne a v niecom ta sklame .. treba sa pripravit
... skor na tom co prezili a ake to bolo ..
@0 Mohla by si sa rozpisat pomohlo by ti to