Som neska bola na takej prednáške o internete že prečo škodí mladým ludom. 5 sme kukali prezentaciu a potom nas iba 8-mich (najlepší z tried ) zavolali a pítali sa nás po anglicky otázky ohladom internetu. No lenže ja som taká hamlivá tak som sa dost b
rozhodne by si nemala chodiť na také hlúpe prednášky, to po prvé.
postav sa pred zrkadlo, usmej sa na seba a skús si niečo povedať. a potom si povedz, že máš predsa čo povedať, tak prečo by ťa predbiehali iní. cez internet sa sebavedomie zvyšuje ťažko
Ja som mal kedysi podobné sklony k mlčaniu ako ty. Bol som strašne tichý človek. No všetko sa zmenilo, keď som začal pracovať v istom biznise, kde som sa začal stretávať s mnohými ľuďmi z celej EU, čo po mne vyžadovalo maximálnu komunikáciu. Teraz som nehorázne ukecaný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
postav sa pred zrkadlo, usmej sa na seba a skús si niečo povedať. a potom si povedz, že máš predsa čo povedať, tak prečo by ťa predbiehali iní. cez internet sa sebavedomie zvyšuje ťažko
Pýtať, hanblivá, dotazníky
@2 písala som to rýchlo ale tak najlepšia z angliny
ale tak teraz tu žiadnu osobu nemám ... tak to musím riešiť cez net
ked som s tými čo poznám tak to je v pohode ale akonáhle som medzi cudzími ludmi tak taký mám taký blok.
Takže moja rada: Mnoho komunikačných kontaktov...