mal názory ktoré sa mi nepáčili ale najvačší dôvod prečo som sa vykašlala na neho bolo to že sa predomnou chválil takými vecami za ktoré by sa každý normálny človek hanbil...a o ostatných chalanoch sa mi hovoriť ani nechce...
@9 a tak jasne že áno...ale ani lístok sa bez vetra nepohne ...aj keď priznávam že som sa už potom serkala naňho aj za maličkosti....ale bola to len odozva na to čo už spravil.....no čo už
lebo byvaly je maniak do pc a nechcel ist so mnou vonku tak som jeho dala kopačky
a druhý byvalý sa bozkaval s inou na diske tak som jeho dala facku a kopačky
tretý bývalý ... som ho nechala...lebo nemal casu ...
Mno my sme sa rozisli lebo sme sa jednoducho k sebe nehodili... nevedeli sme sa nejak zosuladit normalne, mali sme zvlastny vztah... Aj ked sme sa lubili, ale jednoducho sme si nesedeli, tak to tak muselo skoncit... Ale nelutujem
@21 ako samozrejme ze malickosti tam su, ale su to malickosti, za kltore sa urcite hadat neoplati a sa na to skor vyprdime a nehadame, ale vy nieeeee, nieeeeee
@22 ale hej ale to chlapi sú taky flegmatici pohodový "šak čo sa srať zbytočne" hej a my baby just že povedať si svoje tak aj si to uvedomujem ale to sa nedá byť ticho vždy
pretoze mi liezol strasne na nervy tym ze ma chcel vlaastnit
a dalsi preto ze na mna nemal cas a bola to trochu aj nuda a dalsi raz sme sa uz ani jeden tomu druhemu neozvali asi sme prisla na to ze sa k sebe nehodime
16-stky ma nechali samé jedna ma mala vraj rada ako kamoša ďalšia nechcela vážny vzťah, hlavne že o týždeň už mala iného :/ a ďalšia mi oznámila že má iného pritom nemala a potom neskôr sa mi zase začala vtierať...
19-stku som nechal ja lebo náš vzťah bol iba o sexe a kamarátstve a ona už chcela aj viac a ja nie, tak som jej dal slobodu...
No u mňa si chalani myslia, že so mnou chodia aj ked to tak nie je a zvyčajne im nepoviem ani prečo ich ignorujem im to dojde po chvíli ja na take ešte nie som vlastne aj hej...ale len s jednym chalanom, ale to je o inom zase ale jedneho som sa zbavila tak ludsky a povedala som mu pravdu, že ho nemilujem a ani nemožem milovat
takze moja
1. si vybrala z dvoch na vyber a po 5dnoch sa vybrala za druhym
druha po skoro dvoch mesiacoch zavolala z talianska jej kamoska "ak nechces aby ta enchala nechaj ty ju" druhy koniec
tretia bola ta prva ZAS vydrzalo to tyzden ze moc casto som volal (2xdenne)
stvrta po 3mesiacoch skoro spolocneho zitia ma spindala ze som mal kupit chleba ku nim domov ked som skomentoval ze nie je a uvedomil som si ze nelubim tak som to ukoncil nie som nici sluha ani poskok ani sexualna pomocka
a s piatou som stastny doteraz i ked dakedy ju nahnevam drzim si ju ako kliest nedam si ju a dufam ze ani ona mna
heh ja som mal jednu ale ona mi povie cez ICQ ze sa so mnou rozchadza len tak... hlavne ze minutu nato ze mam ineho chces vediet akeho?? proste slov nemam... a ked potom vypisuje na skype ICQ a pokec jake je to s nim lepsie... a sa divi ze som sa nasral... ze ONA by mala skor na MNA byt nasrana... proste je to dievca s velkym P
jeden uplne nechutne bezdovodne ziarlil a ja som nemala chut neustale mu neco vysvetlovat,pritom som nerobila nic zle...s druhym to bolo super az kym zacal chodit na dvojtyzdnovky do nemecka a nejak sa mu tam zalubilo,tak mi raz povedal ze dostal ponuku na polroka ci na rok..to by sme nevydrzali bez seba..tak sme sa rozisli,ale nakonec sa to zrusilo a ja som encela to uz druhykrat skusit,druhykrat sa sklamat..a treti ma nechal a doteraz neviem preco,bo som zdrhla vypla si mobil na dva dni,uz ked za mnou dosiel som videla co mi sce povedat..a nescela pocuvat jeho blbe kecy a vyhovorky,preco je koniec...so stvrtym som a bodka trochu som sa rozpisala sorry
normálne sme sa dohodli na rozchode. Obidvaja sme chceli vzťah, ale ani jeden z nás nechcel nič pre ten vzťah obetovať ani neviem ako nám to ten rok mohlo vydržať Ale sme kamaráti máme sa radi, stretávame sa. Je to fajn
pred mojim terajsim som mala len jedneho a strasne sa chvalil tym, ze chodi na VS, bol namysleny...a nevedel to v posteli ...bol slaboch boskavat sa vedel, ale vyssia meta mu nesla...
@tia tak to je dobre, ze ste sa rozisli... neviem si predstavit, ako by si to zvladala dalej...
my sme sa s byvaloou normalne dohodli, ze je koniec, zaslo to do slepej ulicky a uz akosi nebolo vole z oboch stran to riesit, nadalej sme kamosi... takze celkom fajn.
lebo chcela sex až po svatbe, a iné veci iba ak by som bol "ten pravý", teda ten, koho si vezme. A to nejak nebolo kompatibilné s mojim životným predsavzatím "svatba po tridsiatke"
Tak to skončilo: "chcem počkať do svatby"...
..."ČOŽE?!?!?! DESAŤ ROKOV?!?!?!"
prvy-straaasna nuda,strasne ziarlivy a zle sa bozkaval
druhy-este vacsia nuda,dialka...
treti-rozisiel sa on so mnou..uplne ma to znicilo
stvrty-este nemame v plane sa rozchadzat
Neviem podla mna sa ludia rozchadzaju casom
hlavne po polroku lebo za ten cas sa clovek velmi zmeni a z naj priatela co prerastie v lasku moze byt razom clovek co vam oponuje a robi vam zbytocne napriek ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
.....nedovolilo sa mi nezasmiať ...
a druhý byvalý sa bozkaval s inou na diske tak som jeho dala facku a kopačky
tretý bývalý ... som ho nechala...lebo nemal casu ...
druhy- lebo sa odstahoval a ja som tak na dialku nevedela fungovat...
a dalsi preto ze na mna nemal cas a bola to trochu aj nuda a dalsi raz sme sa uz ani jeden tomu druhemu neozvali asi sme prisla na to ze sa k sebe nehodime
19-stku som nechal ja lebo náš vzťah bol iba o sexe a kamarátstve a ona už chcela aj viac a ja nie, tak som jej dal slobodu...
1. si vybrala z dvoch na vyber a po 5dnoch sa vybrala za druhym
druha po skoro dvoch mesiacoch zavolala z talianska jej kamoska "ak nechces aby ta enchala nechaj ty ju" druhy koniec
tretia bola ta prva ZAS vydrzalo to tyzden ze moc casto som volal (2xdenne)
stvrta po 3mesiacoch skoro spolocneho zitia ma spindala ze som mal kupit chleba ku nim domov ked som skomentoval ze nie je a uvedomil som si ze nelubim tak som to ukoncil nie som nici sluha ani poskok ani sexualna pomocka
a s piatou som stastny doteraz i ked dakedy ju nahnevam drzim si ju ako kliest nedam si ju a dufam ze ani ona mna
my sme sa s byvaloou normalne dohodli, ze je koniec, zaslo to do slepej ulicky a uz akosi nebolo vole z oboch stran to riesit, nadalej sme kamosi... takze celkom fajn.
Každopádne nie som z tých čo by niekoho opustili lebo má blbé obdobie, potrebuje pokoj a prestane na čas komunikovať, keď viem čo ku mne cíti.
Otázka je ako dlho to vydržím.. snáď to bude stačiť.
2.pretože som chcela iného O a mala som chaos vo všetko....
už som hladala všade chyby a všetko mi vadilo
... ja som urobila v minulom roku svoj rekord...=O rozišla som sa 4krát v priebehu dvoch mesiacov tuším...=/ dosť zlé asi
Tak to skončilo: "chcem počkať do svatby"...
..."ČOŽE?!?!?! DESAŤ ROKOV?!?!?!"
druhy-este vacsia nuda,dialka...
treti-rozisiel sa on so mnou..uplne ma to znicilo
stvrty-este nemame v plane sa rozchadzat
hlavne po polroku lebo za ten cas sa clovek velmi zmeni a z naj priatela co prerastie v lasku moze byt razom clovek co vam oponuje a robi vam zbytocne napriek ...