... kazdy den sme v skole akosi dlho.. tak potom sa zajde do mesta a uz nam nic neostava, aby sme sa rozisli... na dalsi den sa zvecsa ale zideme v skole
to bolo pred tromi rokmi a s tym byvalym som sa rozisla,lebo sa spraval,ako male dieta a pritom mal 21 rokov...a kazdy vikend bol najebany a potom som spoznala ineho a s nim som sa dala dokopy a s tym kretenom rozisla a teraz sme s mojim terajsim pritelom spolu uz tri roky
lebo sa správal tak, ze za to, aký má zivot, a ako sa s ním zivot hral..ze teraz sa mu kazdý bude klanat a lutovat ho... a to ja takých nemusím sám to tak chcel a povedal ze sa nezmení a nezačne na sebe pracovat...tak teda fuck off
rozisla sa so mnou kvoli kokotovi, bol som smutny donedavna, ale kamos mi copypastol ej koment na jednom statuse ze aka je rada ze ma nevidi atd. a mne hovorila ze jaky som pre nu podstatny, vyjebal som sa na nu, je to obycajna slapka, a zacinam sa venovat sebavzdelavaniu...
tak v skratke: s prvym som sa rozisla lebo chcel sex, s druhym lebo ma omrzel, s dalsim lebo som fetovala a podvadzala ho a oznamila mu ze ho lubim ako brata , dalsi sme sa zhodli ze je prilis ziarlivy a lubi ma prilis velmi a mna to nebavilo pretoze stale som mala dalsich milnecov a on to nevedel rozchodit, dalsi lebo ma ten vztah dusil a on mi pozieral dusu.... a nie, nie som slapka a ani vychcana.
no tak toto by bolo velmi nadlho..ale môžem povedať že ten naj vzťah bezdôvodne...možno si to vysvetlíme v skorom období, ale radšej to ani vedieť nechcem, na čo sa vracať do minulosti keď sa tolko vecí zmenilo a dá sa ísť ďalej
Pretoze som prestavala byt stastna, pretoze ked si na neho spomeniem, prevazuju zle spomienky, pretoze sa ku mne nespraval ako k svojej frajerke a pretoze som zistila, ze chalani sa ku mne vedia spravat omnoho krajsie a to ,,len" v ramci kamaratstva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Proste to neklapalo, nebavilo ma to, nič som k nej necítil, chcel som inú.. a jedna bola piča a ja som si to uvedomil keď som vytriezvel
2. Lebo sama neviem prečo.
3. To on so mnou.
4. Lebo ma klamal.
5. Lebo som ho aj po dvoch mesiacoch brala len ako kamaráta. :/
A tak som už dlho predlho bez vážnejšieho vzťahu a takéto veci riešiť nemusím
a tak sme kamarati, vyborny
a fakt ani neviem kto sa s kym rozisiel to bolo uplne vzajomne
2.dal mi facku
3.omrzela som ho
-zachybanie slobody, nedovera, moja debilita - vsetko v jednom a uz aj vyriesene
1. Chorobná žiarlivosť
2. Nedôvera voči mojej osobe (čo úzko súvisí s bodom č.1)
3. Túžba s každým sa pobiť (stíhal možnú konkurenciu,opäť bod 1)
4. Ani nie tak láska, ale závislosť na mne.
5. Jeho hysterické scény.
A myslím, že tých 5 bodov ďaleko stačí, aj keď ich je viac.