Chodila soms jednym chalanom...rozisli sme sa...a povedal ze koli casu..neni ho dostatok...povedal mi aj to ze a ma rad a vzdy ekd sme spolu tak to skonci rovnako..aj tak sa bozkavame abo ine veci...myslite si ze cas je padny dovod an rozchod??
ja by som sa koli nedostatku casu nikdy nerozisiel. aj ja som sa casto stazoval na nedostatok casu, ale rozist sa pre to? nie... radsej sa nad to cele povzniest.
skus sa s nim porozpravat a pokuste sa najst nejake spolocne riesenie...
rozpravala som sa...ale vzdy to zostane u toho isteho...ze to nie ej seriozny vztah...aj ekd ms ebolis polu taks me sa videli tak raz do tyzdna..maximalne dva..bojim sa ze ej to tym ze ma nemal vlastne vobec rad...ale sakra preco vzdy robi to co robi ked sme spolu??nechapem to...
hmm no zvlastna situejsn..ale tak sa priynam,ze ak niekoho naozaj lubim tak by mi vidiet ho raz za 2tyzdne bolo dost maloo...no ale ak sa veelmi lubite tak by ste to ajh mohli zvladnut,ale museli by chciet obydvaja a veelmi
nie som feministicka piac to nie...ale hold nemam na nich statsie a netvrdim ze npoznam aj dobrych ale jednoducho ich niekedy nechaaapem..tak nedrtte..
SEAGULL1..hmm tam ale bol ten problem z casom...al je pravda ze ja som si ho najs vedela...
chalani su ako zeny. Kzdy jedinec je iny a preto je dost ubohe vsetkych hadzat do jedneho vreca.
necudujem sa tomu chalanovi, ze sa s tebou rozisiel, dobre spravil. a urcite to nebolo koli tomu casu. to bola len daka zamienka a koli comu ma ani nezaujima lebo to moja starost nie je
nie len chlapi su svine..ale je dost pipiek ktore su ovela vacsie kurvy ako chlapi..taze neodsudzuj vsetkych koli jendemu lebo takych vela nieje a istotne ma na to urcite nejaky dovod narozdiel od pipiek ktore chvilu chodia zo sracom apotom sa nanho len tak vyjebu ..
no ja si na to tiež stažujem že moj chalan má na mna strašne málo času ked sú prázky,ale tak ked som s ním dlhšie konečne chvílu tak to stojí za to...a asi by som sa s ním kvoli tomu nerozišla
Mozno je za tym iny dovod a on sa len vyhovara aby nemusel vrawiet ozajstnnu pricinu...... Mozno si len potrebuje oddychnut a hanbi sa ti to powedat lebo sa mozno nanho nahnevas???
nooo ja zas pomam kamarata ktory nestiha tiez ma malo casu, ale len kvoli tomu ze nestiha dve baby riesit naraz, viem je to smutne ale zase nie vsetci su taki, alebo také
perlamer:no ved nie vsetci su svine ale kazdy vie ublizit nevravim ze dievcata nevedia....a cest tym chalanom ktory take svine nie su...
ale moja vlastna skusenost vravi ze chalani vedie byt niekedy poriadne zly...a vedia poriadne ublizit a este si to aj uvedomuju ale nic s tym nespravia
nieco ti poviem ak ma ten chalan tolko rokov ako ty tak uz viem preco pouzil taku trapnu vyhovorku .Nie ze by som ta zhadzovala abo tak ale 18 a urcite nie 15 nemaju rozum .Normalneho chalana treba hladat aspon 25 rocneho .ti uz sa aspon snazia aby vyzerali rozumne.prajem ti vela stastia a ked mas vlastnu hrdost tak ho posli do pice.
No pekne nasa mila 15stka povedala za jedeho kretena na vsetkych lebo este nevyspela a nevie nic ... Svine mozno existuju ale iba na farme a aj par muzov sa takych najde... ale ja som z nich urcite neni a toto co si napisala moze napisat asi fakt uz len dieta :/
Spoznala som jedného prekrasneho chalana, pisal mi, ze ma velmi chce, ze sa mu pacim atd..raz som s nim bola vonku. volal ma von, ale ja som nemala cas, kvoli tomu, že som pracovala v jednom podniku ako casnicka..aj on do toho podniku chodil..Raz ma odviezol domov, v aute sme sa super zabavali, nebolo to nic vazne ani ziadna pusa ani nic..nechcela som hned na zaciatku..hovorili sme o vztahoch atd...povedal, ze mozem mat hocikoho koho len chcem a ze aj on moze mat tu na ktoru si ukaze...vecer mi napisal sms..nic vazne..a odvtedy sa mi neozval..uz to je tyzden...ja sa mu tiez nechcem ozyvat..lebo kazdy mi hovori, ze je namysleny a rozmaznany...on ma 19..a tak sa sprava ako decko..mno co mam robit...strasen mu chcem zavolat, alebo napisat..mno bojim sa, ze to bude trapne, co ked mi neodpise, alebo nedvihne...co mam robit??
Seagull1 ano, ano...nepovedz, ze som ta obsluhovala.. radsej to uz necham tak, ked sa mi nevedel ozvat on..co podla mna by sa mal chlapec ozvat..tak sa neozvem ani ja..nestoji mi za to..
podla mna tie veci co sa tykaju toho kto ma prvy zavolat su totalne kraviny.. vzdy si husita vsetci kaleraby ze kto sa ma ozvat skor ak sa mu chces ozvat a mas zaujem mat s nim nejaky ten vztah tak sa mu ozvi mozno aj on mysli na teba a caka kedy mu uz konecne zavolas... stratit nemas co mozes len ziskat.... ale ak je taky chvalenkar a maznacik ako si pisala tak kasli na nho neznasam takych ludi...
už ma fakt nebavi ked nejaku babu osere chalan a ona sa naserie na cele ludske pokolenie muzov, jednoducho ta osral no co mozno ty raz urobis nieco podobne
presne tak toto mam najradsej ak sa na zenu vybodne chlap tak vsetci su svine a ona chudatko ak sa to stane naopak tak smola dievcata su vzdy chudence a my svine ale pomaly si na to zacinam zvykat... je to bremeno ktore musime niest DDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
skus sa s nim porozpravat a pokuste sa najst nejake spolocne riesenie...
pozri, ak on to tak citi, tak netreba to nasilu predlzovat. iba by ste si ublizovali. ver mi.
mozno nesom ten pravy co by ti mal radit, ale aj ja som dostal kopacky a doteraz ma to zerie.
SEAGULL1..hmm tam ale bol ten problem z casom...al je pravda ze ja som si ho najs vedela...
Ale fakt ten rochod si mohol odpustit ak ta ma tak velmi rad
necudujem sa tomu chalanovi, ze sa s tebou rozisiel, dobre spravil. a urcite to nebolo koli tomu casu. to bola len daka zamienka a koli comu ma ani nezaujima lebo to moja starost nie je
ale inak ano, my vieme byt svine... ale baby tiez takze sme na tom rovnak
ale moja vlastna skusenost vravi ze chalani vedie byt niekedy poriadne zly...a vedia poriadne ublizit a este si to aj uvedomuju ale nic s tym nespravia
Skoda ze si prave na takeho narazila
ved sa mu ozvi. na co cakas? nemas co stratit len ziskat.
kedze si nenapisala vsetky fakty tazko povedat ci nanho kaslat alebo nie ale ty to mas vediet najlepsie ci stoji za to..
Všetci chalani nie sú svine, až na výnimky potvrdzujúce pravidlo
Keď sa majú obaja skutočne veľmi radi, tak nevadí ani 350 km a to, že sa vidia raz za mesiac.
A keby si našla hocijaká baba chalana v 15tich, s ktorým im to vydrží "nafurt", tak má odo mňa nejaký extra bonus