Ženy s obľubou hovoria,že všetci chlapi sú rovnakí.Ale platí to aj o ženách a do bodky.Prečo keď vás nahnevá váš partner a on chudák nevie o čo ide a chcel by to vedieť,vaša univerzálna odpoveď na "čo sa deje?" je "NIČ !".?Robia to všetky ženy na planéte.
Ani muži sú neni rovnakí, ani ženy sú neni rovnaké - každý človek je diametrálne odlišný.
To sú možno len nejaké vzorce správania, ktoré majú podobné a je tam väčšinová prevaha... aj keď toto mi naozaj skôr príde ako z filmov ja som ešte nemal takú skúsenosť že by mi niektorá povedala že sa nič nedeje a zároveň bola nasratá.
Ale tak možno že aj preto že väčšinou mi to je jedno a nepýtam sa čo sa deje.
Áno, napríklad ja som toto bývalému robila, lebo keď som mu povedala, čo sa deje, tak sa urazil ako malé decko, AKO SI HO MÔŽEM DOVOLIŤ KRITIZOVAŤ, VEĎ ON JE PREDSA DOKONALÝ.
Tak som sa na všetko naučila odpovedať nič a to je jedno. Načo si ničiť nervy s kokotom.
Ja som uz (bohuzial) 2 roky po krasnom dlhom vztahu a neviem ani len zakopnut o dievca na podobnej urovni, tak ako rovnake? Potom by som taku nasiel na kazdom rohu, nie?
Lebo keď to danému chlapovi xy krát vysvetlíme jak človek mimo hádky čo si myslíme, ako čo prežívame a čo od neho chceme a on aj po tom všetkom vysvetlovaní urobí rovnakú kokotinu , áno vtedy hodíme flintu do žita a radšej povieme NIČ alebo NECHAJ TAK.
Máš pravdu, ste rovnakí. Hoci mám frajera a dobrého ale má tieto vaše chlapské maniere a niekedy ma ide z neho jebnúť, že mu opakujem niečo dookolečka 100x a on na 101x aj tak urobí rovnakú blbosť. Ja si hubu drať nebudem a myslím, že žiadna žena nemá rada prázdne reči.
Napíšem ti čo hovorievam môjmu drahému. Keď sa o niečom rozprávame zapájaj viac sluch a menej zrak.
ale hovno, ani muži nie sú rovnakí mám síce už vypozorovaných pár kategórií, do ktorých viem po malej analýze cca priradiť daného človeka, ale každý sme v niečom aspoň malinko odlišný
@anonym356 vsade kde su pekne zeny. Staci sa prejst pomeste alebo hocikde inde a hned najdes dost vhodnych kandidatiek. Velmi dobre miesto je posilovna lebo tam chodia zeny co sa o seba staraju a vidis dobre aku ma postavu.
@Chocholousek to nebude v tych zenach ale v tvojom spravani. Kazdy clovek je individualita ci zena alebo chlap. Ale ked sa k zene spravas nejakym sposobom tak mozes od nej cakat primeranu odozvu. Jednoduchy princip ktoremu sa hovori akcia a reakcia...
@plavam_zivotom asi tak načo sa pýta čo mi je, keď aj tak to nepochopí? Poviem mu, nech niečo nerobí a aj tak to stále robí a keď začnem kričať a niečo po ňom hádzať, hoci som ho varovala, tak ja som tá hysterická
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
To sú možno len nejaké vzorce správania, ktoré majú podobné a je tam väčšinová prevaha... aj keď toto mi naozaj skôr príde ako z filmov ja som ešte nemal takú skúsenosť že by mi niektorá povedala že sa nič nedeje a zároveň bola nasratá.
Ale tak možno že aj preto že väčšinou mi to je jedno a nepýtam sa čo sa deje.
Tak som sa na všetko naučila odpovedať nič a to je jedno. Načo si ničiť nervy s kokotom.
Máš pravdu, ste rovnakí. Hoci mám frajera a dobrého ale má tieto vaše chlapské maniere a niekedy ma ide z neho jebnúť, že mu opakujem niečo dookolečka 100x a on na 101x aj tak urobí rovnakú blbosť. Ja si hubu drať nebudem a myslím, že žiadna žena nemá rada prázdne reči.
Napíšem ti čo hovorievam môjmu drahému. Keď sa o niečom rozprávame zapájaj viac sluch a menej zrak.
nemusí mať všetko svoj dôvod dopiče
ty si iný frajer, keď poznáš všetky ženy na planéte
@Corhellka ake su tie kategorie muzov?
@georg21presne