Prečo ľuďom vadí keď má muž slipy, tlstá žena legíny, ale keď má niekto ponožky a na to sandále? Som tu jediný kto si to nevšíma a nepovažuje to za dôležité?
a sama som hrdo chodievala s pozonkami v sandaloch nez sa mi ludia zacali smiat
ale tlsta zena leginy - proste sa mi taka postava nepaci a nevyhladavam zrovna pozeranie na nu a povedzme si uprimne, leginy su uz akoby bola ta zena skoro naha..
lebo to blbo vyzerá a človek sa prezentuje svojím zovňajškom a zovňajšok tvorí takzvaný prvý dojem. Taktiež vystupovanie človeka ako aj jeho štýl obliekania o človeku dosť napovedajú, dokonca aj o jeho psychickom rozpoložení a povahe
@1 ach, to hadzanie do jedneho vreca vsetky druhy legin..a v takych mini sortkach alebo obtiahnutych rifliach zena nie je ako naha? Porovnavajuc to nie s leginamy, ktore sa nosia pod oblecenie namiesto puncoch ale tych hrubych, ktore sa mozu pokojne nosit aj pocas teplejsich dni v zime
kakaj na to...ludia idu podla mody...keby nejaka hollywoodska hviezda vysla von s ponozkami v sandaloch, tak je to normalka, ale ked vyjdes ty, tak si za debila...preto musis mat swag, inak to nepojde
to, že sa mi to nepáči a ja by som si to na seba nedala, je iná vec, nie?
okrem toho, ponožky v sandáloch nosím bežne, keď cestujem lietadlom a v Turecku si ich dám dolu a do ruksaku...keby cestujem bez ponožiek, tak zamrznem a brať len kvôli nejakej estetickej stránke pre tento účel tenisky a celú dovolenku ich nadarmo vláčiť so sebou, na to som príliš pohodlná...
@natus39 ako mne osobne je to uplne jedno, nech si kazdy nosi co chce, a nahodou ponozky a sandale su dobra vec, lebo ked mas sandale a aj normalne chodis tak vacsinou mas velmi spinave chodidla uz po par minutach, ked si das do toho ponosky je to celkom prakticke.
Ale zas ja osobne slipi nenosim, ja nenosim ani tie slipove boxerky co nosi skoro kazdy... Ja nosim len tie velke latkove boxerky (ale aj niekde je to celkom problem kupit, vsade predavaju len tie elasticke).
A co sa tyka leginou je to pochopitelne, leginy su uplne napasovane na telo, a ked si ich oblecie ze z toho kypi ako kysnute cesto tak to je velmi pochopitelne okrem toho ze vyzera ako nakysnute cesto vyzera to aj velmi neatraktivne pre niektorych ludi az odpudivo
Slipy mi nevadia, prežijem ich, sandále v ponožkách tiež.. je to každého vec.. akurát je nepríjemné, keď silnejšie alebo aj úplne vychudnuté ženy nie sú dostatočne sebakritické a potom ich zovňajšok pôsobí dosť negustiózne, ale to je každého vec.
Odsúdenie legín na postave, ktorá nie je na legíny, pochopím, ale ponožky v sandáloch? Bežne to tak nenosím, lebo nechcem poburovať spoločnosť, ale veď to je úplne praktické riešenie - keď vychádzam von za tepla, nedám si tenisky, ale ak sa do večera ochladí, tak nebudem mrznúť naboso .
@natus39 ty si moj clovek v tomto som si myslel ze taky ludia ani neexistuju co by si nevsimali kto ako chodi obleceny ale teraz si ma normalne potesil mas uplnu pravdu nech si nosi kazdy co chce je to jeho vec ja napriklad nemam nic ani proti tomu ako sa oblieka Martinka z Turca
@flysser tak to bol môj príklad, preto som si myslela, že to máme rozdielne, pretože ja keď som na dovolenke, tak sa pohybujem v polkilometri štvorcovom areálu, z klubu do bazénu z bazénu na pláž odtiaľ do mora po pitie na mólo potom na pláž na bazén do hotela...kde proste, nosiť stále tenisky by bol trest smrti.
@marleymt tak to máme rozdielne, ja keď som na dovolenke tak nevydržím byť stále na tom istom mieste, vždy sa idem poprechádzať po okolí, a to by bolo v šlapkách kruté. proste nosím tenisky bez ohladu na to či je 30° alebo 30 cm snehu.
@natus39 proste sa mi to na pohľad nepáči a podľa mňa sa tým človek zhovaďuje ( muslím tie legíny) ... a prečo to ľudia riešia? Lebo to ako si oblečený o tebe niečo hovorí... hm dôležité? je to pre mňa dôležité, ale nie najdôležitejšie, asi by mi napr bolo riadne blbé chodiť s niekým kto vyzerá ako bezdomovec napr, tebe nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
a sama som hrdo chodievala s pozonkami v sandaloch nez sa mi ludia zacali smiat
ale tlsta zena leginy - proste sa mi taka postava nepaci a nevyhladavam zrovna pozeranie na nu a povedzme si uprimne, leginy su uz akoby bola ta zena skoro naha..
A tie sandále a ponožky to je len trochu buranské. Ale zasa ak si k tomu dá niekto tie 3/4 ponožky tak si myslím že je to ešte celkom ok
najlepsi su na kupaliskach , maju slipy a k tomu tie sandale s ponozkami
v mojom úplne útlom veku to bolo.
teraz už nie, ale neprekáža mi to.
a vlastne, ani to ostatné mi veľmi nevadí.
(a tým ostatné nemyslím len to, čo si vymenoval, ale tak všeobecne všelijaké módne kreácie.)
to, že sa mi to nepáči a ja by som si to na seba nedala, je iná vec, nie?
okrem toho, ponožky v sandáloch nosím bežne, keď cestujem lietadlom a v Turecku si ich dám dolu a do ruksaku...keby cestujem bez ponožiek, tak zamrznem a brať len kvôli nejakej estetickej stránke pre tento účel tenisky a celú dovolenku ich nadarmo vláčiť so sebou, na to som príliš pohodlná...
Ale zas ja osobne slipi nenosim, ja nenosim ani tie slipove boxerky co nosi skoro kazdy... Ja nosim len tie velke latkove boxerky (ale aj niekde je to celkom problem kupit, vsade predavaju len tie elasticke).
A co sa tyka leginou je to pochopitelne, leginy su uplne napasovane na telo, a ked si ich oblecie ze z toho kypi ako kysnute cesto tak to je velmi pochopitelne okrem toho ze vyzera ako nakysnute cesto vyzera to aj velmi neatraktivne pre niektorych ludi az odpudivo