pred chlapmi ze mali s niekym jednorazovy sex? ked vacsinou au nadrzane tak ako chlapi ak nie viac tak preco ta pretvarka? preco zenam vadi ked im chlap povie ze je kurva alebo radodajka? a peeco chlapom vadi ked pred nim mala vela chlpov?
@3dmeraya to neni pravda ja nechcem byt prvy... najhorsie je ked ti ani nevie navliect gumu
@nats a preco vam to vadi ked vam niekto povie ze ste radodajky? a chlap nemusi byt alfasamec staci ze ma vela penazi a trosku sebavedomia a moze mat ktoru chce, ale to teraz odbiehame od temy.
Ja neviem a nemôžem hovoriť za iných ľudí, ale radodajka má proste negatívny význam, a alfasamca som udala ako príklad lebo mi žiadne iné označenie prave nenapadlo
Z toho isteho dovodu, preco niektori chlapi zatajuju, ze su romantici a nedokazu mat sex bez lasky, proste to nezapada do stereotypov. A ktora zena, ktora ma rada sex samu seba videla ako kurvu? Proste si uziva zivot, a ked to nikomu nebulizuje je to jej vec. Problemom to je, ked jej konanie uz niekomu aj ublizi,potom to je ina vec. Inak radodajky su obcas fajn, ked sa potrebujes vyventilovat.
pretože primárna forma moci ktorú ženy majú je psychologická a emocionálna, a tieto dve zložky sú podporované zložkou morálnou.
čiže keď žena príde o morálny high-ground (resp. o image morálneho high-groundu), prišla o svoj primárny zdroj moci.
čiže samozrejme že sa toho bojí a snaží sa tomu vyhnúť.
Pretože keď chceš ženu len na sex tak možno uvítaš že je skúsená ale chcel by si za manželku ženu, ktorá predtým spala s polovicou mesta?
A presne preto, to ženy taja. Aspoň si myslím.
A prečo niekomu na tom vôbec záleží? Jedno číslo, nech je už koľko chce ciferné nič na osobnosti človeka nemení. Podľa mňa by sa takéto otázky nemali vôbec riešiť.
@cos45 ok a co su to tie kurvy? kolko musi mat zena milencov aby mohla byt povazovana za kurvu a preco ma slovo kurva pre teba negativny vyznam? daj nejaky logicky dovod.
@xxar3s Logicky? To vela ludi zneuziva. Ze logicky... Zacnime definiciou. Najprv si vyjasnime pojmy, potom budeme pokracovat. Bude to trvat niekolko mesiacov, ak nie roky. Ides do toho?
@Xxar3s nuž, zrejme sa veľmi nechávaš ovplyvňovať stereotypmi, a potom sa pýtaš hlúposti...ale zhrniem odpoveď na tvoje otázky - proste ľudia často klamú, muži aj ženy. Hotovo.
@himiko ja neklamem teda klamem len vo vynimocnych pripadoch ked z toho mam MATERIALNY uzitok... Keby som klamal furt tak mi nikto neuveri. Takto si kazdy mysli ze za kazdych okolnosti hovorim pravdu. Kazdopadne neviem ci si pochopila pointu celej otazky.
@Xxars3s pochopila, nie každej žene vadí, keď ju niekto nazve kurvou, a nie každému mužovi vadí, že žena mala veľa chlapov pred ním. Záleží od jednotlivca, ľudia sú rôzni. A klamú v rôznych veciach. Preto si myslím, že ťa v tomto ovplyvňujú stereotypy. Nuž, klam si kedy chceš a koľko chceš. Ak ľudia nemajú na to dosah, aby si zistili pravdu, tak je to pre nich bezpredmetné.
@himiko akoze ja s tebou suhlasim kazdeho treba brat individualne len nie vzdy sa to da, Lebo malokto je natolko inteligentny aby rozmyslal nezavisle na stade. Vacsina ludi sa citi byt sucastou stada a bezmyslienkovite prebera zabehnute stereotypy a potom su taki ktori to stado vedu.
Vacsina muzov je tupych a nevidia vyhody. Ziju stale s kulturou 16.storocia, este pred vynajdenim antikoncepcie ktora v tomto smere zrovnopravnuje pohlavia. Kedysi ak muz nabuchal zenu, ju to odstavilo na 9 mesiacov a jeho nie. Dnes tomu tak nie je, ale kulturna stigma ostala. Ja osobne preferujem ak zena vie co ma rada a co vlastne hlada.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
@obsession ved sex je dobro mas z neho dobre pocity. a slovo cudnost mi nic nehovori ale mozes mi ho vysvetlit.
@nats a preco vam to vadi ked vam niekto povie ze ste radodajky? a chlap nemusi byt alfasamec staci ze ma vela penazi a trosku sebavedomia a moze mat ktoru chce, ale to teraz odbiehame od temy.
čiže keď žena príde o morálny high-ground (resp. o image morálneho high-groundu), prišla o svoj primárny zdroj moci.
čiže samozrejme že sa toho bojí a snaží sa tomu vyhnúť.
A presne preto, to ženy taja. Aspoň si myslím.
Tak ich neries.
A muzi si vela dovymyslaju. Ako aj zeny,,