Mam jednu otazku.Preco nikto nechce verit tzv. PTC strankam.Myslim tym klikacky...Ja som tiez tomu nechcel verit ale isel som do toho.A nelutujem.Zarabam si celkom slusne na to ze za 4 minuty odklikam reklamy a mam za to penaize...
pretože je to kravina... nikto ti nič zadarmo nedá... a ty tými 4 minútami každý deň zarobíš tak maximálne 10 eur za mesiac alebo dva... to si radšej poctivo dakde odrobím a mám to rýchlejšie, a istejšie..
navyše, z ekonomického hladiska je to tiež blbosť , predstav si že vyrobíš čokoládu, spravíš na ňu reklamu ale takú, na ktorú budú klikať ľudia týmto štýlom.. nepredáš ani 1 kus čokolády čiže tie peniaze samé od seba nevzniknú...
dobre kazdy vie ze v reklame sa tocia peniaze.aj ked cez net to nieje ktovie co ale ide to .Ale tu asi odpisuju sami bohaci ktory nevedia co s peniazmi...tak len kidajte dalej...
Prídem do roboty robím niečo zmysluplné a niečo čo ma baví a si predstav že slušne zarobím. Vieš si to vôbec predstaviť? Nechápem prečo tomu nikto nechce veriť
klikacka, ak niekto chce minat svoj cas za par centov, tym ze bude klikat na nejake maily ci reklamy, odporucam ho sem na blog jedneho uz skoro dochodcu...
Pri klikackach je hlavny problem, ze penazi je malo, prichadzaju neskoro (pripadne vobec nie) a platba je vacsinou cez Paypal, ide to zo zahranicia a oplacat sa to zacne az po par mesiacoch
Preto tomu nikto neveri. Ak mas dokaz, ze to funguje, tak sem s nim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
PREČO si myslíš že to niekoho zaujíma koľko ty čím zarábaš?
To fakt tieto reklamné spoločnosti platia trollom ako si ty aby na to lákali ľudí niekde na birdze?
» www.abaffy.net/post/45/klikack...
ja si nechcem radšej ani predstaviť ako musíš vyzerať keď ti na mesiac stačí 30 eur či koľko si to munile spamoval v TSkách
@simulet schvalne kolko zarobis za mesiac na tych klikackach???
Preto tomu nikto neveri. Ak mas dokaz, ze to funguje, tak sem s nim
» akozarobitnainete.meu.zoznam.sk/...