Zdravím vás, chcel by som sa spýtať, ako to je, keď niekto ukončí prvý stupeň štúdia a ten odbor/program čo študoval nemá akreditáciu aj na druhý stupeň a chce ďalej študovať na danej fakulte...robia sa vtedy nejaké prestupové skúšky alebo ako to je ? Ďak
no viem, že prihláška sa musí poslať, ale dúfam, že sa nerobia žiadne prestupové skúšky alebo niečo také, leob ma prijali na takú fakultu, ktorá nemá akreditáciu na 2.stupeň
robia sa prijimacky na vacsine skolach, takze to je jedno kam si podas prihlasku
no tak ak ta prijali na fakultu, ktora nema akreditaciu, tak co cakas, kremese ? jasne, ze ta "neprijmu" na nejaku inu, lebo hentam ta zobrali, teda to by uz co BOLO
@n0win0u asi nerozumieš ty alebo ja nerozumiem tomu čo si napísal.....predsa nie každý študijný program je akreditovaný na všetky 3 stupne....na každej fakulte je možno 1 max. 2 odbory, ktoré majú akreditáciu AJ NA DRUHY STUPEN, a preto sa pýtam, že ako to je, keď na tej istej fakulte niekto ukončí štúdium s Bc. a rozhodne sa íst aj na druhý stupen, LENŽE ten odbor čo študoval, nemá akreditáciu aj na druhý stupen (čo logicky znamená, že si musí vybrať z tých odborov, ktoré akreditované pre 2. stupeň sú...) ???
@josefff tak robis prijimacky, to o tych odboroch som vobec nechapal, a teda fakt uz ani nechapem na aku skolu chodis.. to tam akoze mas odbory, ktore vystudujes do bc a potom hotovo ? to je dobrotka potom velka.. to mozes studovat hocico a potom ides na hocico co chces, lebo akreditacie su iba na to hocico druhostupnove xD
ešte nikde neštudujem, len idem....tu si pozrite konkretne SPU-FEM » www.portalvs.sk/sk/fakulta/faku... a mna zobrali na manažment podniku....a mna zaujíma, že čo potom ked doštudujem tento prvý stupen a budem chcieť íst na druhý, ale tam už manažment podniku NIE JE, ale sú tam Ekon. podniku, agrarny obch. a mark. a kvantitatívne metody v ekonomií, teda sú tam iné štud. programy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
no tak ak ta prijali na fakultu, ktora nema akreditaciu, tak co cakas, kremese ? jasne, ze ta "neprijmu" na nejaku inu, lebo hentam ta zobrali, teda to by uz co BOLO