A vedeli by ste niekto, kde zoženiem alebo kúpim tú free shipping alebo bouyitnow? Keďže chcel by som si odtiaľ niečo aj kúpiť, no pošta stojí pomaly viac a ten tovar.
Ale viem, čo som napísal, bloodypunk napísala, že keď mám free shipping, tak mám zadarmo dopravu nie? Tak som sa len normálne spýtal, že kde ako to získam, alebo kde to kúpim.
@patoke Ked kupujes tovar buyitnow tak je to len sluzba ktora je uvedena pri tovare a znamena fixnu cenu tovaru . Nejedna sa o aukciu . Samotny BuyItNow kupit nemozes chapes ?
Free shipping je tiez len sluzba ako si pisal - doprava zdarma . Ale tiez neplati vzdy, casto su tam vynimky. Je dolezite tam mat ucet .
Kriste boze na ebay radsej nic nedavaj lebo sa v tom zatial nevies orientovat free shiping je doprava zdarma dalej niektore predmety predajuci drazi ale kludne si ich mozes kupit alebo drazit .Ak chces zakladat aukcie ty tak rataj stym ze ebay si berie poplatok za kazdu predanu vec a ak ty mozem poradit nakupuj len z anglickeho alebo nemeckeho ebayu americania su vysraty a predavaju tam cinske sracky
Áno, už som tam regnutý a sledujem ten ho len pár dní. Ono sú tam aj zaujímavé ceny. Áno viem, vždy dole je napísané koľko to stojí. Napr. chcem kúpiť ocovi originál Pontiac americké značky, ktoré veľa nestoja, ale za to pošta áno. Jasné, že si o tom ešte niečo počítam, nie som debil, že vyaukcujem niečo za 20€, pri tom pošta bude stáť dalších 20€ a tu to kúpim za 30€. Ale vďaka ľudia za pomoc
Zdravím ťa, ja mám skúsenosti s predajom na eBay, ak máš nejaké otázky, pokojne sa pýtaj alebo môžeš pozrieť aj môj blog o eBay: » www.predavamenaebay.sk/...
Nájdeš tam veľa informácií zdarma.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Treba ratat s poplatkami za pridanie inzeratu, za prevod penazi z Paypalu atd, Treba si to dobre preratat aby clovek neprerobil
Samozrejme prepravu hradis ty a musis ju zahrnut do ceny . Zakaznici platia vopred takze by to nemal byt problem .
Free shipping je tiez len sluzba ako si pisal - doprava zdarma . Ale tiez neplati vzdy, casto su tam vynimky. Je dolezite tam mat ucet .
» www.predavamenaebay.sk/...
Nájdeš tam veľa informácií zdarma.