Caute,mam problem s kupujucim mojej PS3,chlapik si objednal PS3 s 11 hrami ovladacom a hdmi kablom.Vsetko som mu poslal pekne zabalene a funkcne.Nahodou som mu tam ale nedal jednu hru a ten chlap sa mi vyhraza ze ma da na policiu co mam robit uz som zu
vyplatil ta?...tak neries..posli mu ju ak mas take dobre srdce ...urcite bude riesit cez policiu ze si mu zabudol poslat jednu hru, nic by s tym ani nedosiahol..boze co stresujes
Ospravedlň sa mu, ak si to ešte nestihol (slušne, ale nie zastrašene), pošli mu tú poslednú hru (ak ti teda už za všetko zaplatil) a som zvedavý, za čo ťa potom chce "udať". Za omyl pri balení, ktorý si hneď po zistení napravil a on sa pár dní mohol hrať "iba" 10 hier, nie 11? Aj na polícii by sa naňho s takým udaním pozreli ako na debila.
Lenze on mi aj pisal nejaky sloh o tom ze som ho podviedol ..a ze mi konzolu chce vratit..tak som mu napisal ze v pohode tak nech mi ju posle.a on mi teraz napisal ze mu dochadza trpezlivost ze si to ide riesit po svojom.Je toto normalne?
@ynuaska1995 Mal si "stastie" na cloveka-kokota. U jedneho takeho som mal podnajom a z toho co som si zatial precital, by som povedal, ze je to jeden a tem isty clovek ak ti zaplatil, hru mu posli dodatocne, ak nie, nech ti ju vrati, posli mu napriklad peniaze za kuriera/postovne (podla toho ako a kto to platil) a uz s nim nekomunikuj.
A myslis ze mi nic nemoze?Lebo ja neviem ci je to nejaky dement alebo co ale co ak si na mna nieco vymysli..no ok tak mu poslem tu hru a budem ignorovat.A este toto mi napisal.Ze balik otvoril v pritomnosti svedka a chybala mu tam ta jedna hra SSX a ze aj stym svedkom ide na policiu ze som ho umyselne zavadzal
@ynuaska1995 ignorovať ho a ak by ti náhodou niečo poslal tak balík rozhodne nepreberaj. Nechaj nech mu to pekne vrátia. A tú hru mu pošli ak si to iba zabudol, chyby sa stávajú. Ale on ti s políciou nič nemôže. Skôr on bude mať z toho problémy potom. Neboj sa a neurob hlúposť.
Ten debil mi teraz nadáva za to že som mu tam pripisal 4 eura postovne.A ze v zmysle zakona je to nepripustne...mam dojem ze ten chlap si zo mna striela alebo usiel z psychiatrie....
@ynuaska1995 takych ludi si nevsimaj..ak si vsetko spravil ako si mal, nereaguje, ignoruj.a ked ti neda pokoj a bude ta neustale obtazovat, zacni to ty riesit
teraz sa prosím ťa predýchaj spamätaj a uvedom si, že si na slovensku.. tu polícia také veci NERIEšI. majú to totálne u piči, nemajú čas sa zaoberať nejakou debilnou detskou hrou keď majú plno práce s tým aby vyberali pokuty na novo osadenej stopke alebo dávali 350 eurové pokuty za fajčenie na verejnosti
@klaudiqaaa Pokuty dávajú doprávaci, za fajčenie na verejnosti mestský policajti. BTW: pokuty sú zlomok z tej práce.
@Ynuaska1995 Napíš mu že sa chceš dohodnúť a v prípade ak
pôjde na políciu máš maily podľa ktorých môžeš jasne preukázať , že to bol omyl z tvojej strany a chcel si ho napraviť.čiže jeho podpanie trestného oznámenia bude neopodstatnené a zato je aj pokuta
tu sa nezatvara za vrazdy ani za miliardove kradeze takze sa nemusis bat ze by ta udal za jednu hru a normalne mu ju posli alebo ked je kkt kasli na neho
@ynuaska1995 to je nejaky kokot jebnuty...normalne by som ho poslal do pice a nech sa da liecit...
policia s tym aj tak nic nespravi pretoze si s nim nepodpisal ziadnu zmluvu ani nic...nema nicim podlozene ani tebou podpisane co a za kolko si mu predal...a to nehovoriac o tom co tu uz bolo spominane ze taketo veci sa tu ani neriesia...
na nete je kopec takychto spekulantov...takze z toho si nic nerob..
@kosmiklove Ale rieši , mne na miesto notebooku poslal jeden knihu maďarčiny , dal som na neho trestné oznámenie , polícia to predala na obvodný úrad a ten to potom riešil a za cca 9 mesiacov som mal peniaze späť. Ale pre jednu hru , ktorú neposlal ho vysmejú.
@klaudiqaaa o___O wooow vieš anglicky som unesený.
ja len dufam ze mi nepride nic od polisov lebo ja neviem coho je ten chlap schopny ale moze si aj nieco vymysliet ci nie? lol ze namiesto notasu kniha madarciny to som este nepocul..
ja som mu napisal ze ked sa mu nepaci tak nech mi to posle naspat ale on napisal ze si to bude riesit po svojom a inymi metodami...fakt nejaky nazureny kreten to je.Najprv mi pisal ze balik mi posiela naspat ze som ho "oklamal" tak som suhlasil a potom ze si to ide po svojom riesit
Tak,ten pan mi napisal ze nabuduci tyzden ma "sluzobnu cestu ku mne" neviem ako to myslel ale moc sa mi to nepaci.Ved ked sa mu nepaci tak proste poslem balik naspat nie?Co by ste v mojej situaci robili?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ospravedlň sa mu, ak si to ešte nestihol (slušne, ale nie zastrašene), pošli mu tú poslednú hru (ak ti teda už za všetko zaplatil) a som zvedavý, za čo ťa potom chce "udať". Za omyl pri balení, ktorý si hneď po zistení napravil a on sa pár dní mohol hrať "iba" 10 hier, nie 11? Aj na polícii by sa naňho s takým udaním pozreli ako na debila.
za takyto pristup by som mu tu hru uz ani neposielal kktovi jednemu
@Ynuaska1995 Napíš mu že sa chceš dohodnúť a v prípade ak
pôjde na políciu máš maily podľa ktorých môžeš jasne preukázať , že to bol omyl z tvojej strany a chcel si ho napraviť.čiže jeho podpanie trestného oznámenia bude neopodstatnené a zato je aj pokuta
policia s tym aj tak nic nespravi pretoze si s nim nepodpisal ziadnu zmluvu ani nic...nema nicim podlozene ani tebou podpisane co a za kolko si mu predal...a to nehovoriac o tom co tu uz bolo spominane ze taketo veci sa tu ani neriesia...
na nete je kopec takychto spekulantov...takze z toho si nic nerob..
@klaudiqaaa o___O wooow vieš anglicky som unesený.
pošli mu písomne návrh riešenia, ak toto riešenie nepríjme, odporúčaj ho na súdne konanie, cestou polície...
však on aj vlastne chcel polišou zainteresovať, tak nech robi, čo mysli za vhodné, tý mu však ten papier pošli doporučene....
filip
mozno ak sa budu nudit tak si vas predvolaju ale to pochybujem
Normálne, slušne napíš tomu pánovi, že či mu máš poslať hru, alebo či chce naspať peniaze (pod podmienkou vrátenia peňazí)...
Inak, na Slovensku som nikdy nič nekupoval ani nepredával v bazári, keďže sú tu veľmi, ale veľmi jeb*utí ľudia...