Pred pár dňami som sa pozerala na správy a videl som to tam. Ostala som ako omráčená. Jednoducho mi to nejde do hlavy ako to môže niekto urobiť ! Čo si o tom myslíte vy ?
@h8u No veď práve! To ona to vymyslela rovno dva krát - ju nikto nechcel, tak sa rozhodla zvýšiť šance a ešte na tom dobre zarobiť - zas hlúpa nebola, ženská ..
niektore baby zostavaju FOREVER ALONE takze im to je asi jedno ,su skor radi ze im zato este niekto takou sumou zaplati .. tiez by som nevahala, keby som to mala na haku a nestarala sa co si o mne ludia pomyslia ...
Kebyže som žena tak nejakému nemcovi za 100k + MacBook Pro (najnovší so sandry bridge) + iPhone 4 a nikoho nemám, nikto ma nechce lebo som maďarská paskuda tak v pohode Všetko predám ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale keď som videla hentú prerastenú onú.. fotky v spodnom prádle a stehno jak ja obvod pásu a pýta za to 160 000 euro či kolko čau
a inak svetom hýbu peniaze
To že vyzerala, ako keby tých 40 000 mala dať ona, ako milosť že sa s ňou niekto vyspí, je zasa druhá vec.
BTW: Ponúkam obličku zn.Bez kameňov.
To naozaj ? ... Odkial si o tom počul ?