ahoj kúpila som z bazosu mobil-samsung galaxy note n7000 bola tam cena 180e,a prišiel mi úplne iný mobil -htc desire o ktorý som vôbec nemala záujem,bolo to na dobierku pán býva cez celú republiku tak neviem ako to mám riešiť..je to pre mna ako študentku
uz si zaplatila?? mal tam aj napisanu adresu alebo aspon ozajstne meno??
niekedy si najdi cas a chod na jeho adresu!
ak nema adresu tak chod do mesta a na urade sa opytat na jeho meno alebo po sidliskach a blizkych dedinach na neho
neda sa nahodou stornovat ta platba? ak ti to prislo na poste...
myslim ze ked zistis zlu zasielku tak to mozes vratit ale musis to skontrolovat hned na poste, niesom si ale isty: P
vacsie sumy vzdy osobne alebo az po prevzati
Preto nikdy nekupujem z bazárov mobily. Rozprával som sa s kamarátom policajtom, hovoril, že práve majú veľa sťažností na takéto odrby s mobilmi, že posielajú dobierkou mobil a v krabici je kameň a tak, ty si ešte dobre dopadla mas škodu len okolo 100€. No a hovoril že s tým sa nic nedá robiť lebo že keď cena škody je nižšia ako 300€ tak sa s tym nedá nič robiť.
smola,ojebal ta a máš ponaučenie,že elektronika sa kupuje len nová a prinajhoršom od známeho. Kupovat niečo od cudzieho,ked nevieš ani čo s tým bolo,odkial to je a dokonca z internetu bez vyskúšania.Za hlúpost sa platí
Podľa § 125 ods. 1 Tr. zák. škodou malou sa rozumie škoda prevyšujúca sumu 266 eur, čo znamená že v tvojom prípade sa jedná len o priestupok proti majetku. Pokiaľ s tým pánom máš internetovú alebo sms komunikáciu všetko si odlož. Najprv sa s ním skontaktuj a požiadaj ho o vrátenie peňazí. Ak nereaguje odporúčam podať trestné oznámenie máš to podložene a poznáš jeho meno aj adresu čiže podľa mňa by sa to vyriešilo. Osobne by som v pri takej sume už len z princípu precestoval pol Slovenska na jeho adresu a prehodil s ním pár slov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
niekedy si najdi cas a chod na jeho adresu!
ak nema adresu tak chod do mesta a na urade sa opytat na jeho meno alebo po sidliskach a blizkych dedinach na neho
myslim ze ked zistis zlu zasielku tak to mozes vratit ale musis to skontrolovat hned na poste, niesom si ale isty: P
vacsie sumy vzdy osobne alebo az po prevzati