Ahojky, snažíme se s manželem o miminko a vnejbližší době si chci zkusit udělat těhotenský test. Dle info od kamarádky si chci koupit těhotenský test Predictor Early...je prý extrémně citlivý a měl by těhotenství ukázat již 4 dny před očekávanou menstruac
@marie236 ja som ho mala dvakrát, ale viac ti k tomu nepoviem asi, oba boli negatívne a tehotná nie som.. takže je v poriadku lepšie by bolo asi opačná skúsenosť od niekoho..
Vsetky tie extra citlive testy su skor len reklamnym tahom, podla mna radsej pockat aspon do dna ocakavanej menstruacie. A tie 3 ci 4 dni sa radsej snazit mysliet na nieco ine.
a co sa mna tyka, ja som vyskusala akurat mamatest (2ks za nejak 40 kc), ale to bolo az ked mi to meskalo, vtedy je ta hladina podstatne vyssia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
ale bol dosť lacný, okolo 50 kč myslím
a co sa mna tyka, ja som vyskusala akurat mamatest (2ks za nejak 40 kc), ale to bolo az ked mi to meskalo, vtedy je ta hladina podstatne vyssia...