Čaute,už dlhšie rozmýšľam nad predĺžením vlasov len neviem či do toho ísť alebo nie....viem že existuje viac tých metód, nejaké krúžky a neviem čo ešte vraj to ale dosť ničí vlasy lebo sú potom ťažké a ja sama mám riedke vlasy tak váham či by mi to sk
co ja viem od niekolkych ludi co si predlzovali vlasy tak im to dost znicilo vlasy, ale inak v pohode.
Radsej si pockaj par mesiacov alebo rok a aspon za to nemusis vyhadzovaat peniaze
Ja čo poznám baby s predlženými vlasmi tak vážne im tie vlasy strašne zredli keď si to dali dole.. ale tak kým to mali boli spokojné Ja byť tebou radšej počkám na svoje vlásky
Sestra sa tomu venuje, aj ich už mala. Cena závisí od toho aké dlhé ich chceš, či ti stačia syntetické alebo chceš ľudské a samozrejme aj od množstva. A o tom že by to ničilo vlasy počujem prvýkrát ináč.
Na rozdiel od krúžkov, clip in si môžeš hocikedy vybrať aj dať späť bez pomoci ale zas krúžky možno menej vidieť. A microring čiže tie krúžky sú najšetrnejšie.
no to je to že mne vlasy do dĺžky akosi nechcú rásť, mne vždy narastú po lopatky a koniec potom už vôbec takže mne by ani to čakanie nebolo na nič keby mám čakať dokedy ich budem mať také dlhé aké si predstavujem by trvalo aj 4 roky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Radsej si pockaj par mesiacov alebo rok a aspon za to nemusis vyhadzovaat peniaze
Na rozdiel od krúžkov, clip in si môžeš hocikedy vybrať aj dať späť bez pomoci ale zas krúžky možno menej vidieť. A microring čiže tie krúžky sú najšetrnejšie.