Chcela by som sa spýtať, či sa môžem votrieť na nejakú prednášku na univerzite, i keď tam nechodím ?(som na strednej škole) Niekde som čítala, že to prednášajúcim nevadí, keď sa tam vkradne cudzí človek a vypočuje si ich prípadne sa aj zapojí do debaty.
neviem, ktorý smer ťa zaujíma, ale napríklad Prírodovedecká fakulta UK v BA organizuje prednášky pre stredné školy: » www.fns.uniba.sk/index.php?id=st... [pointer]=1&cHash=82cbfad58d
rozmýšlam že v rámci návštevy Trnavy skúsim tamojšiu univerzitu (A až raz zavítam do Prešova tak sa ukážem aj na Prešovskej možno ). Ak ma odtiaľ vyhodia dám to sem určite vedieť, poprípade aj čo bolo zlé na mojom prestrojení
@katyra3 pokial to bude nejaka prednaska, kde chodi vela ludi po 100 a podobne, tak to nevadi. to si ani nevsimnu, ked si sadnes hore. ale pokial mala, tak by som neodporucala. najlepsie urobis, ak daku kamaratku alebo kamarata mas, co chodi na vysku a ta vezmu na nejaku ich prednasku. vies lebo aj niekedy odbor, kde je 80 ludi ako u nas, tak na taku prednasku z informatiky pride 8 ludi a to keby si tam medzi nich prisla by bolo moc okate cize nie vzdy velky odbor znamena aj velka ucast na prednaske... najlepsie vravim od znamych, aby ti povedali na aky predmet a aku prednasku.
Prednasky su na verejnych VS verejne, ako to uz par krat zaznelo. Na cvicenia by si chodit nemala, ale po dohode s cviciacim sa da aj to. Ku mne raz jedna baba na cvika chodievala aj s frajerom (on bol este gymnazista). Normalne som ho vyvolaval k tabuli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale veľké školy s natrieskanými aulami............to sa stratíš..........tvár sa staro a múdro.......za to Ťa nezatknú
inak, je super, že si tak zvedavá