Ahojte
Priateľke by som potreboval kupit Norethisteron (tie tabletky na posunutie kramov), ale ona uz nema čas ísť ku gynekologičke, dá sa taký liek predpísať napríklad na pohotovosti, alebo tam sa také veci nedajú/nesmú riešiť? citronu ani iným vec
nech zavola lekarovi ze prides po lieky ty. mozno ho ukeca a predpise aj tak. alebo skuste nejake pochybne lekarne tam predaju vsetko. a frajerka nech sa po vysadeni pripravi na tsunami a osypanu tvar
@pandorka to nejde, lebo k tej lekarke sa treba prihlásiť veľmi skoro, a strašne dlho sa tam čaká :S ale tie lekárne nie sú zlý napad
Fuuha, dosť pekne to znie DDD ale zas tabletka po je trosku väčšia kktina nez Norethisteron
@antifunebracka dačo také ale proste strašne trápne video..osobne by som do toho šiel len fakt kebyže poriadne zaplatia lebo pak by som sa hanbil ako cigánsky pes
Pochybujem ze jej ho predpise niekto iny ako jej gynekolog, radsej nech sa popyta kamosiek a tak ci niektora nema a nepreda............ A s tymi vedlajsimi ucinkami to je naozaj velmi individualne, uz som ho zoparkrat brala aj vela dievcat v mojom okoli a na kazdeho posobi inak, u nas skoro nikto nepocitil take neprijmne vedlajsie ucinky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Fuuha, dosť pekne to znie DDD ale zas tabletka po je trosku väčšia kktina nez Norethisteron