Ľudia, súrne potrebujem pomoc...nevyzná sa niekto do toho zapisovania predmetov na predškolskú a elementárnu pedagogiku v Nitre? Vôbec som nepochopila čo si vlastne musím zvoliť a čo nie
Nq vsetky odbory je to take iste...dali vam asi taku bielomodru knizocku s predmetmi...tam si oozri predmety povinne na zimny semestet, tie si vyber vsetky...predmety povinne volitelne tam si zvol aspon nejake..hore mas ze kolko je min. Za 3 roky tak si to narataj tak aby si mala tolko kreditov za tie 3 roky... a z volitelnych je tam malo kreditov, tam si to tiez vyrataj len tak aby si za tie 3 roky mala ten min. Pocet kreditov..ale tie Ckove nazbieras isto...ja teraz v 3. Semestri uz budem mat z C predmetov 10 kreditov a min. Je 4 orientuj sa hlavne na tie A a B predmety
@simka1311 a ešte jedna otázka...nám na zápise hovorila že keď predmet obsahuje seminár aj prednášku tak si ho treba zapísať dvakrát lenže ja keď som si to išla zapísaať druhýkrát tak mi tam napísalo že už nemôžem lebo to už mám zapísané,tak nevieš náhodou čo s tým?
Musis si pozriet, aby si mala zapisany seminar a prednasku...niekedy to robia ale tak ze prihlasis sa na rozrh na nejaky predmet a uz v tom mas aj prednasku aj seminar...to uvidis v rozvrhu
jaj, sorry ja som zle prečítala...povinný keď sa ti nedá, tak to je problém... nie je žiadny voľný termín už? ...čo to je za predmet? možno bude aj v letnom semestri...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov