Chcem ísť na VŠ študovať hudobno- dramatické umenie, ale potrebujem nejaký záložný plán... Chcela som si dať predškolskú pedagogiku, ale teraz, keď som sa dozvedela, že sa na UKF na psychológiu nerobia prijímačky, tak som začala rozmýšľať o psychológii, l
hm podľa mňa takmer každý odbor je ľahké študovať ak ti na ňom neyáleží a robíš to len preto aby si mala titul
ale
predškolská je pre mňa dosť mimo poznám ľudí, čo to študujú a no, už väčší magorí sú len...no my učitelia
a psychológia, podľa mňa má uplatnenie, pokiaľ štúdium berieš vážne a vidíš sa ako pomáhaš ľuďom
alebo potom v rôznych firmách a školách, tiež sa dá
neviem, podľa mňa ak chceš študovať len pre to aby si mala čo robiť, blbosť. ak vieš že chceš to hudobno dramatické a nedajbože ti to nevyjde, tak si daj rok pauzu...
@purenarcissism nechcem to len preto, aby som mala titul...deti mám strašne rada a aj keď terazštudujem strednú pedagogickú, ale na VŠ je to trochu iné a bojím sa, že ma to nebude baviť... a psychológia je zase o niečom inom...tam sa treba len učiť
hej chcem najradšej robiť niečo s herectvom, ale hlási sa tam strašne veľa ľudí a prijímajú minimum
nič v zlom, ale má vôbec študovať niečo, kde šanca, že sa uplatníš je strašne mala? no a ak sa nejak zamestnáš, tak plat tiež je nič moc a takmer toľko by si zarobila ako predavačka...
a druhoradé je to, čo budeš robiť po škole? mne to príde tak, že zaujíma čo bude zajtra a to je všetko
samozrejme, nechcem ťa odhovárať, len som chcel poukázať nato, že chcieť je jedna vec a mať je druha
ale ktovie, možno sa ti podarí zamestnať, nikdy nevieš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale
predškolská je pre mňa dosť mimo poznám ľudí, čo to študujú a no, už väčší magorí sú len...no my učitelia
a psychológia, podľa mňa má uplatnenie, pokiaľ štúdium berieš vážne a vidíš sa ako pomáhaš ľuďom
alebo potom v rôznych firmách a školách, tiež sa dá
neviem, podľa mňa ak chceš študovať len pre to aby si mala čo robiť, blbosť. ak vieš že chceš to hudobno dramatické a nedajbože ti to nevyjde, tak si daj rok pauzu...
hej chcem najradšej robiť niečo s herectvom, ale hlási sa tam strašne veľa ľudí a prijímajú minimum
samozrejme, nechcem ťa odhovárať, len som chcel poukázať nato, že chcieť je jedna vec a mať je druha
ale ktovie, možno sa ti podarí zamestnať, nikdy nevieš