...ste na hodine vytvarnej vychovy a mate za ulohu nakreslit lásku.4o nakreslíte?A napríklad by sme mohli vynechat srdiecka...to uz je gýýýýýčove mysli väčšinou...
vy ste jebnute asi obidve ale s5 k teme...z casti mate oravdu obidve...laska ako cit sa nakreslit neda jedine tak nakreslit nejaku vec ktoru si pod tymto pojmom predstavujeme...ked nechces srdiecka tak napr nakreslis dvoch zalubenych (chlapov ) a mas...
V piatok som bola v jednej kaviarni... Bol tam veľký obraz - samé čarbanice. Prevládala tam červená. Obraz sa volal - Žena má veľké srdce. Nevidela som tam ani ženu a ani srdce. Tak nakresli aj ty nejaké čarbanice, oblé tvary, zväčša červenej farby, povedz, že si sa dala na surrealizmus a že takto si predstavuješ lásku.
ved take abstraktne veci su najlepsie... to mas ako v divadle:
dali za ulohu chlapikovi zahrat fialovu. A ten chlapik zacal robit pohreb. Cely ten ritual se vsim vsudy... a potom sa ho pytali, ze co tam je fialove? a on na to ze farar ma fialovu stolu
netreba sa bat abstraktnych veci, pretoze NIKTO nevie co si prave ty predstavujes... aj keby si natrela cely papier na cerveno, alebo ho nechala biely, tak by to mohla byt laska.
Do praveho dolneho rohu vykresu modry trojuholnik. Do stredu cervenozlaty sepiovity flak. Umiestnit ho tak, aby delil vysku aj sirku vykresu v zlatom reze. Pomer dlzky vybezkov k dlzke centralnej casti flaku je tiez zlaty rez. Teraz vylej pod cervenozlaty flak trocha zelenej farby. Pricuchni si k nej a kychni si tak, aby sa rozprskla po celom vykrese. Dokresli ciernou bar Bezierovych kriviek a nahodnych geometrickych utvarov. Nezabudaj vyuzivat proporcie zlateho rezu.
Umelecke dielo, vyjadrujuce lasku je hotove. Ak by to profesorka nechapala, ma skratka prilis obmedzene umelecke myslenie Ak by chcela vysvetlenie, mozes jej s jemne (len jemne) pohrdavym tonom vysvetlit, ze je predsa zjavne, ze modry trojuholnik je symbolom sexuality, ktora je vsak harmonicky potlacena vyssimi citmi. Jej recesivny charakter symbolizuje modra farba a subdominantna pozicia relativne ku klucovym prvkom sceny. Cisty cit lyrickeho subjektu je prezentovany cervenozlatym flakom, umiestnenie v divina proportio (bozskom pomere) poukazuje na dokonalu esteticku krasu skutocnej lasky. Rozpsrsknuta zelena farba vyjadruje explozivny charakter vasne, ako aj prekazky, ktore musi laska prekonat. Inym vyznamovym rozmerom moze eventualne byt symbol smradu partnerovych ponoziek, z ktoreho sa ti vzdy chce kychat. Napokon geometricke tvary dovrsuju celkovy vyznam diela.......
ak by si chcela nakreslit nieco konkretne tak cojaviem dvoch starých ludí na lavicke ako sa na seba pozeraju - ako ze láska je nieco trváce
ak nieco abstraktné, daj si do mp3 zamilovanu hudbu, spomen si na nejaku lásku alebo bozk, naber farbu aká sa ti páči a maluj, lásku. Nic konkretne, sem flak, tam flak, ciara, mozes aj modrý trojuholník, co len budes chciet.
ked budes zufala otvor ucebnicu biologie a nacarbi myokard
ja by som asi nakreslila krk. a na ňom ruku. chápeš. ruka vo vlasoch. keď ti niekto podopiera hlavu... inak neviem. napadá mi toho strašne veľa ale toto je asi najlepšie opísateľné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
nakreslit lasku a nakreslit nieco na temu laska je sakra rozdiel!
skap
/Preboha ked ti raz da niekto temu laska tak mas temu laska nikoho nezaujima ze je to abstraktne pretoze prave o to ide chapes?/
ak z tohto necitit riadne nervicky tak uz z nicoho.
ved kazdy vnimame lasku inak.
tak ako sa meni ludsky zivot, tak sa aj mení laska. nikdy nikoho nebudes milovat rovnako cely zivot.
dali za ulohu chlapikovi zahrat fialovu. A ten chlapik zacal robit pohreb. Cely ten ritual se vsim vsudy... a potom sa ho pytali, ze co tam je fialove? a on na to ze farar ma fialovu stolu
netreba sa bat abstraktnych veci, pretoze NIKTO nevie co si prave ty predstavujes... aj keby si natrela cely papier na cerveno, alebo ho nechala biely, tak by to mohla byt laska.
Umelecke dielo, vyjadrujuce lasku je hotove. Ak by to profesorka nechapala, ma skratka prilis obmedzene umelecke myslenie Ak by chcela vysvetlenie, mozes jej s jemne (len jemne) pohrdavym tonom vysvetlit, ze je predsa zjavne, ze modry trojuholnik je symbolom sexuality, ktora je vsak harmonicky potlacena vyssimi citmi. Jej recesivny charakter symbolizuje modra farba a subdominantna pozicia relativne ku klucovym prvkom sceny. Cisty cit lyrickeho subjektu je prezentovany cervenozlatym flakom, umiestnenie v divina proportio (bozskom pomere) poukazuje na dokonalu esteticku krasu skutocnej lasky. Rozpsrsknuta zelena farba vyjadruje explozivny charakter vasne, ako aj prekazky, ktore musi laska prekonat. Inym vyznamovym rozmerom moze eventualne byt symbol smradu partnerovych ponoziek, z ktoreho sa ti vzdy chce kychat. Napokon geometricke tvary dovrsuju celkovy vyznam diela.......
Toto musi fungovat, u mna to vzdy slo
ak by si chcela nakreslit nieco konkretne tak cojaviem dvoch starých ludí na lavicke ako sa na seba pozeraju - ako ze láska je nieco trváce
ak nieco abstraktné, daj si do mp3 zamilovanu hudbu, spomen si na nejaku lásku alebo bozk, naber farbu aká sa ti páči a maluj, lásku. Nic konkretne, sem flak, tam flak, ciara, mozes aj modrý trojuholník, co len budes chciet.
ked budes zufala otvor ucebnicu biologie a nacarbi myokard
necham sa aj ja inspirovat...