... že by ste si tu v totálnej anonymite, alebo že by vás proste nikto nepoznal, začali písať blog a proste názory, o ktorých nechcete, aby niekto z vášho okolia vedel (že by ste si tu vyliali vaše srdce).
keby som chcela pisat nejake supertajne veci tak by som si zariadila tak malo naznakov identity ze by sa ma nedalo spoznat.. sice tu posobim dost osobne ale neviem, nejako mi to nevadi..
napr keby som isla pisat yaoi 18+ tak by to pravdepodobne bolo z ineho nicku aj to mam v plane ale skorej nejako na blogspot alebo tak, to by sa tu nedalo
jedine keby sestra alebo rodičia lebo občas tu mám fakt také výlevy, že by som nebola najradšej keby to videli ale tak isto sa vyhýbam spomínaniu birdzu napr. v triede alebo v partii.. nepotrebujem ich tu mať
iba keby sa to stalo,tak by to bolo vlastne dobre.uz len kvoli tomu,ze by som videla ako by sa ten clovek zachoval.a mozes ziskat viac nez si ocakavala alebo stratis aj to malo(ale v tomto pripade asi nepodstatne,ked je to klamlive).
nič uvažovala som, že si založím nový nick a tak ale dvakrát sa mi nechcelo takže som to nejak predýchala... kebyže tu na mňa ale natrafí nejaká osoba, u ktorej by som to znášala horšie (napr. nejaký rodinný príslušník -.-) tak by som to určite riešila vymazaním všetkých blogov a pod. a ten nový nick by som si založila...
@4fun4life ved nikto nehovori ze nemozes byt sama sebou, len sa proste spravaj natolko anonymne aby ta nespoznali.. mozno si len zbytocne paranoidna.. .a avatare nemas seba, vek mas falosny, bydlisko nemas, fotky asi tiez nemas tak ako si myslis ze by ta niekto vypatral?
@4fun4life tak čítam si jej blog, dostala som sa asi do 3/4 a zrazu padlo také osvietenie- ten štýl písania je jedinečný a všetky tie myšlienky môžu byť len jednej osoby
@flyleaf práveže toto má (mal (ach) byť ten denník
nie hanbila, práveže nech si čítajú tí čo ma nepoznajú, lebo to píšem pre nich a aby som sa vyjadrila, ale tá osoba, ktorá sa sem registrovala, je mi možno až príliš vzdialená (ale schádzam sa s ňou deň čo deň), aby som JEJ niečo také prezradila
...veď s tým som sem aj šla najprv, že žiadna fotka ani nič konkrétne o mne....a budem dávať svoje úprimné názory a srdcervúce blogy s bolesťami a tajnosťami o ktorých by nik nemal vedieť ...ale myslím , že to ostalo celkom zachované aj napriek fotkám ..a ak ma tu niekto z môjho okolia "odhalí" tak mi to síce nebude najpríjemnejšie ale nemám sa za čo hanbiť a za tým , čo sem dám si stojím
mala som stary nick, na ktorom som pisala, ale ludia z triedy ho poznali, tak som zmenila nick(je strasne stary a nepamatate si ho nikto urcite
aaa jedna kamoska tu bola dost aktivna. cisto som len pisala blogy, nemala som tu fotky ani nic. no a potom som dala jednu fotku, druhu fotku, a ta kamoska sa ma pyta, ze co to mam na prijebany nick na birdzi tak som sa zarazila, ale porozpravali sme sa, povedala som jej, ze som nechcela, aby to niekto cital, a ona ze to moc necita a tak, ale kazdopadne uz mi to vobec nevadi, uz nemam take pridrbane stavy uz som fakt s tym v pohode, a najme pretoze viem, ze oni to tu nechodia citat a hlavne aj preto, lebo som si tu nasla strasne vela priatelov, a teda to aj oni citaju a to mi nevadi, no da sa ma pochopit?
donedávna som tu bol sám pravdepodobne z celého mesta no potom ja dickhead som musel kamarátkam,spolužiačkam a neviem komu vravieť nech sem idú tak jasneže by som si vyjadroval názory slobodnejšie :/
@piter09 tak ale to sa neda riesit. aj keby bol content len pre zaregistrovanych... staci, ked sa sem niekto naloguje a moze ta spehovat anonymne nadalej
Stalo... Chcela som založiť nový nick, ale nakoniec som si povedala nie, pretože tento mám rada ... Proste neuverejním všetky veci, ktoré by som chcela, len niektoré... A vpodstate keď som napísala status, že bude nový nick a k tomu dlho nič nepridala, dotyčný človek prestal čítať
A inak súhlasím s tým, že @tomas by mal niečo spraviť so súkromím, aby aspoň blogy mohli čítať len registrovaní...
no stalo sa a preto sa chcem krotiť, ale nedarí sa ... fú a keby sem chodil môj bývalý, by som sa prepadla od hanby pod zem .. toľko blogov o ňom .. žeee minimálne 50
a inak sa sem zaregistroval, lebo ma hľadal a nebola som nikde online
Načo také píšeš na net ,osobné veci proste nepatria na internet a mohla si stým rátať ,teraz nes následky,ale čo by som ja robila asi tolkoto : Maj pi*či ..ak ťa nechcú koly tomu zabiť tak čo .Neboj sa ono sa na to zabudne .Ved raz všetko pominie ,aj My !
Načo také píšeš na net ,osobné veci proste nepatria na internet a mohla si stým rátať ,teraz nes následky,ale čo by som ti poradila : Maj pi*či ..ak ťa nechcú zabiť za to tak čo .Neboj sa ono sa na to zabudne .Ved raz všetko pominie ,aj My !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
mal by tu @tomas spravit aspon nejake sukromie
že čo by ste robili
@poke akú príučku? to mu mám zakázať tu chodiť?
a keby ti niekto zakázal niečo čítať, alebo niekam chodiť, nechcel by si si to práve preto prečítať?
napr keby som isla pisat yaoi 18+ tak by to pravdepodobne bolo z ineho nicku aj to mam v plane ale skorej nejako na blogspot alebo tak, to by sa tu nedalo
iba keby sa to stalo,tak by to bolo vlastne dobre.uz len kvoli tomu,ze by som videla ako by sa ten clovek zachoval.a mozes ziskat viac nez si ocakavala alebo stratis aj to malo(ale v tomto pripade asi nepodstatne,ked je to klamlive).
@poke najlepšie by bolo, keby to nevidel vôbec nikto, koho poznám
@mkamka a ako ste sa dozvedeli, že je to ona?
nie hanbila, práveže nech si čítajú tí čo ma nepoznajú, lebo to píšem pre nich a aby som sa vyjadrila, ale tá osoba, ktorá sa sem registrovala, je mi možno až príliš vzdialená (ale schádzam sa s ňou deň čo deň), aby som JEJ niečo také prezradila
hyhyhyhyhy, ja som to dávno, pradávno vedel, že si celbrita .....filip
ale prosím ťa, zachvíľku budeš v parlamente a my ťa budeme voliť za nejakého ministra obrany, neboj nič .....filip
aj ked,niekto,kto vobec nemal citat,cita,a serie ma to zakazdym,ked nieco napisem,ale...ale co,T?neviem.novy nick?e.
neviem...
@flussica mna nesmierne zaujima,koho mas na mysli!
mala som stary nick, na ktorom som pisala, ale ludia z triedy ho poznali, tak som zmenila nick(je strasne stary a nepamatate si ho nikto urcite
aaa jedna kamoska tu bola dost aktivna. cisto som len pisala blogy, nemala som tu fotky ani nic. no a potom som dala jednu fotku, druhu fotku, a ta kamoska sa ma pyta, ze co to mam na prijebany nick na birdzi tak som sa zarazila, ale porozpravali sme sa, povedala som jej, ze som nechcela, aby to niekto cital, a ona ze to moc necita a tak, ale kazdopadne uz mi to vobec nevadi, uz nemam take pridrbane stavy uz som fakt s tym v pohode, a najme pretoze viem, ze oni to tu nechodia citat a hlavne aj preto, lebo som si tu nasla strasne vela priatelov, a teda to aj oni citaju a to mi nevadi, no da sa ma pochopit?
A inak súhlasím s tým, že @tomas by mal niečo spraviť so súkromím, aby aspoň blogy mohli čítať len registrovaní...
a inak sa sem zaregistroval, lebo ma hľadal a nebola som nikde online
ešteže sem nechodí.. aspoň dúfam