Ahojte, chystáte sa na nejaké predtermíny, učíte sa už, stíhate? Aké predmety?
Napíšte ako a prečo sa chystáte na predtermín a či je to väčšinou iba taký chabý pokus, alebo sa Vám zvykne aj zadariť.
Veľa šťastia!
Ak je pred termín vždy sa nan prihlasim a zatiaľ sa nestalo, že by som neurobila.. už teraz sa začínam učiť na skúšky čo mám až v januári, takže predtermín nie je problém, chcem to mať všetko čo najskôr z krku tak mám motiváciu sa ucit
Idem na dva, viac sa nedalo a chcem to dať skôr len pre to, aby som sa mohla cez sviatky naplno uciť už len na jednu skúšku A teda neviem, či sa stiham učiť ale asi budem musieť
Wtf 23. decembra budem mat este prednasky..
Ale tak najskor chcem ist na skusky z bezpecnosti a envira, kedze chcem rychlo zabudnut, ze som niekedy tieto muky absolvovala.
na jeden predmet urcite , nie ze by som chcela, ale proste by som mala ist na predtermin lebo ten ucitel je velmi nervny, ked musi vypisovat dalsie terminy ale z dalsich predmetov este ani neviem ci co ako kedy sa nieco planuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ale tak najskor chcem ist na skusky z bezpecnosti a envira, kedze chcem rychlo zabudnut, ze som niekedy tieto muky absolvovala.