pri obývačke alebo kuchyni. neviem sa rozhodnúť, my sme mali kedysi oba a bolo to naj! aj čo sa vešania prádla týka, aj odkladania hrncov a plechov...
no ak by boli tie miestnosti blízko / vedľa seba, pri obývačke by som chcela.
babka má balkón z obývačky a siaha až po kuchyňu, to je tiež ideálne
máme v kuchyni ale doobeda naň praží slnko, no stále lepšie než keby bol do ulice lebo to by sa nedali pozorovať babičky okopávajúce záhradku, je to upokojujúce
nebol ešte... resp. raz bol...dávno..a. to sa mi tam zle bývalo...
a jedno kde, aby bol hlavne...
ale čo sme mali všeobecne na itntraku tak tam boli super! na prvom poschodí bol svelý lebo tam bol strom hneď, tak v zime tam človek pozoroval čajové sáčky rozvešané a keď boli listy tak zeleň everywhere...
na druhe poschodie som nejak nechodila a na treťom bol taky poloterskovitý so skvelým výhľadom na mesto
ale balkón je super! (tam kde bývam sme jeedný byt čo nemá balkon ale zasa mame uplne atypický genialny byt )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
doma mám pri izbe a je to najtop!
no ak by boli tie miestnosti blízko / vedľa seba, pri obývačke by som chcela.
babka má balkón z obývačky a siaha až po kuchyňu, to je tiež ideálne
a jedno kde, aby bol hlavne...
ale čo sme mali všeobecne na itntraku tak tam boli super! na prvom poschodí bol svelý lebo tam bol strom hneď, tak v zime tam človek pozoroval čajové sáčky rozvešané a keď boli listy tak zeleň everywhere...
na druhe poschodie som nejak nechodila a na treťom bol taky poloterskovitý so skvelým výhľadom na mesto
ale balkón je super! (tam kde bývam sme jeedný byt čo nemá balkon ale zasa mame uplne atypický genialny byt )