Závisí od toho z čoho a za akých podmienok napríklad vo fínsku chovajú sobov na mäso tak prečo by z nich nemohli mať kožuch...alebo taká baranica ale ak sa bavíme napríklad o koži voľne žijúcich zvierat tak to určite nie....na druhej strane nemám rád ani poľovníkov(tých čo z toho majú strelecký šport) ale keď už niečo ulovia(samozrejme nie kvôli kožuchu) bola by škoda ju nevyužiť.
@huncutka265 - myslela som to skôr vo všeobecnosti, preto len dve možnosti, ale beriem, ja tiež nemám rada kožušinu, ale keď, tak nech sa radšej vyrába viac umelej
Tak po prvé sa mi kožuchy nepáčia žiadne a po druhé je nechutné nosiť na sebe kožušinu alebo kožu zo zvierat. Kedysi to samozrejme bolo jediné, čo (pra)ľudia nosili, ale v súčasnosti sa zvieratá nezabíjajú pre kožušinu z nutnosti, ale kvôli rozmarom ľudí.
ak už by som mala mat kozuch (aj ked sa v tom neviem predstavit) tak jednoznacne umely, ved kvoli jednemu takemu kozuchu musi zomriet vela zvierat a hlavne mladatok, lebo maju hebku a jemnu srst
ale skor take ako z oviec atd. proste zo zvierat, co nesu primarne robene na kozu... ved kopu kozenych veci je z beznych zvierat. Ale zabijat kvoli kozi zviera to neuznavam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale na druhej strane, na kozu si potrpim (hlavne co sa tyka topanok)
neznášam umelé kožuchy, a už duplom nie prírodné
stačí že tie zvieratá týrame aby sme ich mohli jesť a nie to ich ešte kruto zabíjať kôli rozmarnosti a penaz....radšej ten kožúštek pohladkam na živom