ja som tiež celkom spokojný s operou.. neseká mi to, alebo aspoň to nejako nevnímam.. a dokonca ani ten pôvodný nokia prehliadač nie je podľa mňa zlý...
mal som operu 10 a bol som celkom spokojny. Teraz vydali 11 ver. ta je dosť dobra ale neviem či to je operou alebo fonom že sem tam laguje alebo blbne. nevieš o nejakom inom? Chcel by som niečo ine skusiť alebo či nemaš s niečim skusenosti.
@kosmiklove jop...vsimol som si ze skoro nic na symbian, opera mini je menej narocna ale je to java a strasnd dlho mi natahuje stranky...a diki skusim aj nieco ine
podla mna je opera super prehliadac,ale musim povedat ze opera 11 aj mne blbla a sekala a to na nokii 5230.nainstaloval som si ale operu 6 a vsetko ide uplne ok.ale mam v mobile pre istotu aj uc browser 7,5 a ten je tiez dobry,az na to ze mi ho nikdy nezobrazuje na celu obrazovku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
» webtrends.about.com/od/mobileweb20/...
vstavany prehliadac
opera mobile - symbian
opera mini - java
uc browser - symbian
skyfire - symbian
bolt - java
o ramku sa nestaraj...tej ma E52 dost...je pochopitelne ze webovy prehliadac zere dost ramky...
pokial sa ti zda byt opera mobile 11 narocna pre tvoj telefon tak skus alternativu operu mini v jave alebo javoveho bolta...