ahojte baby, chcela by som sa vás spýtať, ako to tam prebieha lebo zajtra idem prvýkrát - mám už 3tí deň silné bolesti a mám menštruáciu, no hrozne sa bojím ako to bude prebiehať a bude ma aj prezerať keď mám menštruáciu a ešte som nemala sex? či iba sono
@rominecka keď máš menzes, podľa mňa ťa nebude prezerať...a panny, aspoň pokiaľ viem, prezerajú cez konečník...
Ináč to u mojej prebieha tak, že prídem, v kabínke si nechám na spodnej časti tela iba gaťky a ponožky, sadnem si k nej ku stolu, poviem jej, aký mám problém, ona ma prezrie, pošle ma obliecť sa a potom mi povie, čo zistila. Ak je treba, na odchode mi sestrička berie krv. Po výsledky sa zastavím osobne, alebo volám. Ale ja mám súkromnú doktorku...
Keď máš menštruáciu, nebude ťa prezerať A pokiaľ si panna, ani sono ti nebude robiť . To sa robí len vo veľmi výnimočných prípadoch vraj, keď sa inak nedá , raz som sa na tú tému rozprávala s doktorkou. Viac ale neviem čo sa týka sona.
U mojej to máš tak, že tiež ideš do kabínky, ale dáš si nejakú staršiu sukňu (keď chceš, môžeš aj novú samozrejme ale nohavičky si dáš dole. Pokiaľ ťa teda ide prezerať, čo nie je tvoj prípad
u mojho gynekologa to funguje tak, ze este pred tym, ako vojdes od sestricky k doktorovi je prezliekaren- vyzlecies sa od pasa nadol, das si taku zavinovaciu suknu a slapky, vrch si nechas..(.je tam aj bidet a tusim ak uteraky nejake..co je podla mna super.. )
potom ides k doktorovi, porozpravas sa o co ide a potom vysetrenie, oblecies sa a naspat
moja prvá normálna návšteva bola hrozná,keďže doktorka vo mne nechala kefku na ster maternice , zavolala sestričku a spoločne sa pozerali do mňa, že či tam je alebo nie ... ale keď som bola panna a bola som tam ,tak mi urobila sono, či nemám cystu ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ináč to u mojej prebieha tak, že prídem, v kabínke si nechám na spodnej časti tela iba gaťky a ponožky, sadnem si k nej ku stolu, poviem jej, aký mám problém, ona ma prezrie, pošle ma obliecť sa a potom mi povie, čo zistila. Ak je treba, na odchode mi sestrička berie krv. Po výsledky sa zastavím osobne, alebo volám. Ale ja mám súkromnú doktorku...
U mojej to máš tak, že tiež ideš do kabínky, ale dáš si nejakú staršiu sukňu (keď chceš, môžeš aj novú samozrejme ale nohavičky si dáš dole. Pokiaľ ťa teda ide prezerať, čo nie je tvoj prípad
Môj prvý reflex na ,,vyzlečte sa" je síce automaticky začať si rozopínať košeľu, ale..
Plus mi nie je jasné, na čo tam ideš počas menštruácie, hádam už pár dní vydržíš.
A keď máš menzes, tak ťa podľa mňa vyšetrovať nebude, iba ti zoberie krv, prípadne urobí sono, pokecá s tebou o zdravotných problémoch a tak, no.
Ale najhoršie bolo keď ma vyšetroval gynekológ chlap.
,,Som vo vnútri."
,,Hm."
,,Som tam?"
,,Hm."
,,Cítite ma?"
,,HEJ!"
,,Ok."
Debil.
potom ides k doktorovi, porozpravas sa o co ide a potom vysetrenie, oblecies sa a naspat