@luc.ka ktory je posledny media player? v xp mas max 11 a vo win7 mas 12 takze je otazne ktory myslis ako posledny inak najlepsi je samozrejme win amp...a media player prehra vsetky titulky...ja som s nim nikdy nemal problem..KAZDY film pozeram len cez media player...vlc alebo gom su zbytocne picoviny...
@tommyhot neviem ako klite ale codec packs all in one ti nedoinstaluje kodeky pre dvd...aspon na win xp nie...na xp musim vzdy nainstalovat power dvd player aby mi sli prehravat dvd aj cez media player...
@fanklublbl a co je na hudbu lepsie ako WMP? Nepodarok iTunes alebo co?
@luc.ka ja mam vo vlc problem s diakritikou tituliek. Mozem nastavovat kodovanie ake chcem a hovno z toho. Do WMP titulky len chytim a pretiahnem (musi byt odfajknute on if available). A potom vramci kodekov si viem nastavit farby, velkost, pismo atd tituliek tak ako potrebujem.
@tommyhot vo VLC som nikdy problém s titulkami nemala. jedine, že boli posunuté, ale to bol problém ich načasovania, nie plejera... vo WMP mám zakaždým odkliknuté "on if available" len tie kodeky sa mi nechce...
@kosmiklove no ja mám win7 takže mám ten, čo som tu mala nainštalovaný, čiže asi tú 12tku. ale na starom pc som mala xp, a aj ten, čo bol tam, sa mi páčil (zafarbila som si ho na fialovo. jeeej
winamp je SHIT 4 okná, neprehľadné, škaredé, celé zle proste som ho po 3 minútach odinštalovala
@tommyhot ja mam na win7 len ten all in one a zatial som nemal problem
@luc.ka tak to si mala potom na xp desinu...ta sa este tiez da...ale tie nizsie su crepy ktore neprehraju nic
co ti mam povedat ked si trubka a nehas si tam nejaky zakladny skin na pouzivam winamp mmd3 coz je najpopularnejsi skin a hra neporovnatelne lepsie a cistejsie ako wmp
@kosmiklove načo sa vôbec zaoberáš nejakými nižšími? kto ich ešte používa, keď sú už novšie a lepšie? a ak aj niekto hej, tak mi je to srdečne jedno
a dávam na prvý dojem. nepáčilo sa mi to, keď sa mi niečo od začiatku nepáči, nebudem tomu zbytočne venovať čas, aby som si to ako tak prispôsobila.
WMP mi vyhovuje. nepotrebujem plejlisty, nemajú pre mňa nejaký význam, úplne mi stačí zoradenie podľa interpretov/žánrov/názvu pesničky. a obrázok CDčka
@ao no ja ho sem tam zapnem koli iPhonu na 4och jadrach s 4GB ram a tiez to stoji za hovno. Ale ostatne jablkove softy na windowse su na tom rovnako, takze to moc neriesim.
@luc.ka wmp 10 sa musi zvlast doinstalovat...by si sa cudovala kolko lamiek neupdatuje nic a ma vsetko stare
tak ale je to tvoja chyba pretoze prichadzas o vela mne ked sa tiez nieco nelubi ale viem ze to stoji za to tak sa tomu snazim prist na chut a vidy sa mi to podari
winamp dokaze to iste a navyse je krajsi, prehladnejsi a jednoduchsi
@ao itunes urcite nie...to je picovina na entu...neznasam apple...vzdy mam z toho nervy ked updatujem susedovi iphone...
@tommyhot nebol by som si taky isty...winamp ma svoje vlastne kodeky...
@kosmiklove mne keď sa niečo nepáči, tak to posúdim vlastnou hlavou. nepotrebujem prispôsobovať vlastnú hlavu na názor väčšiny. čo som krava stádoidná?!
@kosmiklove No to pocuvam kazdu chvilu, ze je to picovina... ostatne ako vsetko od Apple.
Ale co z toho, ked je to picovina co sa pouziva lepsie jak Winamp?
Winamp je dobry ked mas jeden jediny playlist na mieru a nic ine. Nemas tam ziadne radenie podla interpreta, nemas tam moznost automaticky si vygenerovat playlist podla pribuznosti skupin (teda viac menej zanrove playlisty)
Ako som spominal - Winamp som pouzival x rokov, ale neskor ma uz dozralo, ze som musel playlisty ukladat na plochu ako blbec (a podobne user friendly uzasnosti)
Winamp je dobry na jedinu vec - pustit 800-pesnickovy playlist a nechat ho hrat.
súhlasím, VLC, vykašli sa na W Media Player, to je somarina, mne osobne tam každú chvíľu niečo nejde...najskôr tam bola dajaká chyba, potom nešli titulky, najnovšie zvuk... VLC prehraje všetko
@ao a media library je tam len tak zo srandy? tam to vsetko mas a ikeby to tam nebolo...mam v hudbe poriadok...mam ju roztriedenu po zlozkach a vsetko ako ma byt...takze mam prehlad o tom co kde mam a pustam si to na co mam chut...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ja pouzivam na wine vacsinou bs player
@tommyhot neviem ako klite ale codec packs all in one ti nedoinstaluje kodeky pre dvd...aspon na win xp nie...na xp musim vzdy nainstalovat power dvd player aby mi sli prehravat dvd aj cez media player...
@luc.ka ja mam vo vlc problem s diakritikou tituliek. Mozem nastavovat kodovanie ake chcem a hovno z toho. Do WMP titulky len chytim a pretiahnem (musi byt odfajknute on if available). A potom vramci kodekov si viem nastavit farby, velkost, pismo atd tituliek tak ako potrebujem.
Inak pouzivam tieto codecy (aj 64bit verziu) » shark007.net/win7codecs.html... je v nich vsetko co treba.
winamp je SHIT 4 okná, neprehľadné, škaredé, celé zle proste som ho po 3 minútach odinštalovala
S tymi styrmi oknami to je fakt strasne.
@luc.ka tak to si mala potom na xp desinu...ta sa este tiez da...ale tie nizsie su crepy ktore neprehraju nic
co ti mam povedat ked si trubka a nehas si tam nejaky zakladny skin na pouzivam winamp mmd3 coz je najpopularnejsi skin a hra neporovnatelne lepsie a cistejsie ako wmp
@kosmiklove co ma prehravac hudby spolocne s kvalitou prehravania, ked pouziva na prehravanie tie iste kniznice?
A urcite mi vyhovuje viac ako winamp co som pouzival x rokov.
a dávam na prvý dojem. nepáčilo sa mi to, keď sa mi niečo od začiatku nepáči, nebudem tomu zbytočne venovať čas, aby som si to ako tak prispôsobila.
WMP mi vyhovuje. nepotrebujem plejlisty, nemajú pre mňa nejaký význam, úplne mi stačí zoradenie podľa interpretov/žánrov/názvu pesničky. a obrázok CDčka
tak ale je to tvoja chyba pretoze prichadzas o vela mne ked sa tiez nieco nelubi ale viem ze to stoji za to tak sa tomu snazim prist na chut a vidy sa mi to podari
winamp dokaze to iste a navyse je krajsi, prehladnejsi a jednoduchsi
@ao itunes urcite nie...to je picovina na entu...neznasam apple...vzdy mam z toho nervy ked updatujem susedovi iphone...
@tommyhot nebol by som si taky isty...winamp ma svoje vlastne kodeky...
DVD - Power DVD
na hudbu mi stačí WMP
Ale co z toho, ked je to picovina co sa pouziva lepsie jak Winamp?
Winamp je dobry ked mas jeden jediny playlist na mieru a nic ine. Nemas tam ziadne radenie podla interpreta, nemas tam moznost automaticky si vygenerovat playlist podla pribuznosti skupin (teda viac menej zanrove playlisty)
Ako som spominal - Winamp som pouzival x rokov, ale neskor ma uz dozralo, ze som musel playlisty ukladat na plochu ako blbec (a podobne user friendly uzasnosti)
Winamp je dobry na jedinu vec - pustit 800-pesnickovy playlist a nechat ho hrat.