Podla toho ako ho chceš preinštalovat pravdepodobne mas niečo ako galaxy ace a niečo podobne tam to ide cez odin ale musiš rootnut telefon proste zložite vobec len napisat telefon nasledne nemusi pracovat spravne napr sa ti nezapne fotak priklad
To ti nepojde a keby aj išlo budeš mať spomalený telefón keby ro rvoj mobil podporoval tak pri pripojeny na internet ti to pokunke automaticky aktualizaciu ja mam htc one ked som ho kupil mam 4.1 a aktualizoval sa mi az na 4.4.3 kitkat sám
Aj tak v tom neni nejaky velki rpzdiel akurat ti odomkne nové aplikacie ktoré ti aj tak nepojdu lebo máš slabý mobil alebo jaký to máš napíš ja mam 4.4.2 stvorjadro 1.7 ghz a 2 gb ram ale viem že ked máš aspon dvojjadro 1.2ghz a 1gb ram tak minimalne 4.1 ti pojde
@lennataly Na HTC wildfire som inštaloval x-krát android 2.3 rôzne verzie od cyanogenmod-u a iných . Dokonca aj android 4.1 Mal som to šťastie, že sa s mobilom nič nestalo Pozri si túto stránku » forum.xda-developers.com/... , ale preinštalovanie robíš na vlastné riziko.
ja som mal 2.7 tuším a dal som si 4.4.2 a funguje mi až na GPS všetko super (určite lepšie ako predtým)...skús napísať názov svojho na youtube a android 4.4.2 a možno to niekto bude predvádzať čo všetko na tom ide a ako to spraviť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ja som zo svojho 2.3 prešiel na 4.3 (Ace II)
Ale záleží na tom, aký máš mobil