Dakujem za rady no snažím sa nainštalovať Asus vga driver 2D/3D graphic a video a accelerator V523. Mám naištalované aj Intel drivers and bonus application a sotvare.
@alenka171 Ešte je otázne, či ju už náhodou nemáš nainštalovanú Reštartuj PC .. .Po reštarte klikni s pravým na Tento Počítač, daj vlastnosti - klikni na kartu hardware - správca zariadení (devices manager), rozklikni network adapters, urob screenshot, daj ho na USB a pošli mi ho Ja ti poviem, či už je nainštalovaná, alebo nie je ...
Ak už náhodou je nainštalovaná a internet stále nejde, môžeš mať pevnú IP adresu (ktorú treba nastaviť) alebo môže tvoj operátor ísť cez nejaký proxy server.
Ak ju nemáš nainštalovanú, tak :
Napíš mi sem výrobcu a model ..
Ak ho nevieš, stiahni si na USB kľúč HW Info, nainštaluj do toho PC, otvor, rozklikni v menu Network a tam budeš mať názov svojej sieťovej karty .. Potom ho sem napíš a ja ti pošlem link na stiahnutie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ak nevieš, ako na to, napíš ...
@jurito Ak má slabý PC, XP je lepšia voľba.
mám slabý a starší pc - od roku 2007
Ak už náhodou je nainštalovaná a internet stále nejde, môžeš mať pevnú IP adresu (ktorú treba nastaviť) alebo môže tvoj operátor ísť cez nejaký proxy server.
Ak ju nemáš nainštalovanú, tak :
Napíš mi sem výrobcu a model ..
Ak ho nevieš, stiahni si na USB kľúč HW Info, nainštaluj do toho PC, otvor, rozklikni v menu Network a tam budeš mať názov svojej sieťovej karty .. Potom ho sem napíš a ja ti pošlem link na stiahnutie
HW Info stiahneš tu : » www.hwinfo.com/files/hw32_434....
» lubuntu.net/...