Keď chalan chce prejav/dôkaz lásky čo môže chcieť? Náš vzťah je taký trochu.. zložitý. Ja stále neviem či spolu teda sme alebo nie. Minule mi povedal že by chcel už nejaký riadny prejav lásky. Ako čo by mohol brať ako prejav lásky? ľúbim ho naozaj. Ale ne
sex ako prejav lasky? navyse v 14? prepac ale... fakt neviem co by taky typek mohol chciet ako dokaz lasky ak mu nestaci, ze mu to povies, das mu pusu, spravas sa k nemu tak ako k inym nie... fakt neviem.... vlastne ked sa tak zamyslim... CO je rpejavom lasky? snad mozno obeta... obetovat sa pre neho tym ze si odopries nieco na co si sa dlho tesila a budes radsej s nim a pre neho. lenze ak lubi aj on teba, nemoze to po tebe chciet.
@etelnair ale ved ja som normalne zvykla objektom mojho zaujmu vypekat veterniky, na vianoce pernicky, ovocne kolace, na narodky tortu a nekonecne spagety/ine prave najdene cestoviny s morcadellou podla mna to je naozaj pekne a zlate
@etelnair ved ja viem aj iny maglajz urobit ale vzdy ked bola otazka ci mam ja urobit bylinkovy maglajz alebo chce polovkca morcadellu vzdy vyhralo to druhe ale mne moj bylinkovy maglajz chuti!!!
@etelnair co najdem! mala som na to daky normalny recept ale momentalne to robim tak ze si do misticky dam olej 45896 roznych korenin a to vykydnem na cestoviny
@6 no keď mu poviem že ma nemá rád alebo čo tak vždycky tvrdí že má. inak že by tam so mnou nebol a tak.. ale ja som si tým nie úplne istá
@7 ja som to napísala aby tu sa to nepísalp to nie preto že by to mohol myslieť alebo čo.. proste len že aby tu neboli také vety .. a ja sa pre neho obetujem :-ú... keby neikto iný spravil tie veicniektré čo on tak mu dám už dávno fakcu. Ale jemu nie. Iba sa na neho pozriem smutnými očami, dá mi pusu a je všetko oka. Keď zavolá pribehnem a ešte aj na neho skoro vždy čakám .
@23 a no veď keď sme sami sa správame ako normálny pár. Ale to že ho ľúbim som mu vždy iba napísala.. keď som s ním tak áno cítim to tak ale.. aj tak mám pocit že neviem či on to všetko myslí vážne, a ja sa nechcem sklamať
Jebačka nie je prejavom lásky,je len vyvrcholením vzťahu ľudí ktorí sa majú radi. Ak si chlapec myslí opak vyser sa naňho. Prejaviť takto lásku mu môže kdejaká štetka za držkovú s rohlíkom.
Ak to mysli vazne ten prejav lasky tak staci ked mu povies ze ho milujes a das mu pusu, co viac by si mala robit. Ale mne to skor pripada ze chce aby sa vaz vztaj posunul a tym prejavom lasky je ze mu das, ale vidim ze mas len 14, na to si este mlada, posli toho hajzlika do prdele
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale pre mňa je prejavom lásky, že žiaden prejav lásky nepotrebuje
pobozkať ho..
hocikedy sa mu pozrieť do oči so zasnenym pohľadom a potom ho pobozkať.. 15000 sposobov
@anjelik76 podľa nejaké prekvapenie, príjemné samozrejme
@5 nie on vie že to určite nie
@6 no keď mu poviem že ma nemá rád alebo čo tak vždycky tvrdí že má. inak že by tam so mnou nebol a tak.. ale ja som si tým nie úplne istá
@7 ja som to napísala aby tu sa to nepísalp to nie preto že by to mohol myslieť alebo čo.. proste len že aby tu neboli také vety .. a ja sa pre neho obetujem :-ú... keby neikto iný spravil tie veicniektré čo on tak mu dám už dávno fakcu. Ale jemu nie. Iba sa na neho pozriem smutnými očami, dá mi pusu a je všetko oka. Keď zavolá pribehnem a ešte aj na neho skoro vždy čakám .
@8 kvety myslím že nie su to po čom túži
@1 1 keby som tak vedela aké prekvapenie
@23 a no veď keď sme sami sa správame ako normálny pár. Ale to že ho ľúbim som mu vždy iba napísala.. keď som s ním tak áno cítim to tak ale.. aj tak mám pocit že neviem či on to všetko myslí vážne, a ja sa nechcem sklamať
najlepsi maglajz je moj bylinny a hotovo!
a zer si tradicne finske pokrmy sam