Prejavujete si so svojim frajerom/frajerkou naklonnost v pritomnosti rodicov?
Zaujima ma ako sa pred nimi spravate, ci ste proste ako dvaja hocijaki bezvztahovi ludia a nedotykate sa ani nic, alebo sa drzite pred nimi za ruky, objimate sa, davate si pusu, nebodaj sa bozkavate? hocico ine?
napadlo mi to, lebo som dnes v obchode vide
noo, také tulenie pred telkou, pusa, ale taká letmá, ručinky a tak v pohode.. raz na chate som bola ja s frajerom a sestra s chlapom a toho chlapa rodina a som si lahla na frajera lebo som bola unavená a sestra mi povedala že nemám mu pred všetkými prejavovať moju erotickú náklonnosť tak pred nou si dávam pozor, ale ináč tak ako ten prvý riadok
Mne bývalej mama hubovala vraj sa v tesku nepatrí pusinoovat a prejavovať cit tak som to pred ňou nerobil ale inak by mi to bolo jedno však nech vidí aj mamca že ľúbim jej dcéru no nie?!
ja som to robil bezne..teda pred mojim rodicmi.. u nej som az taky smely nebol ..ale u nas ked sme vsetci kukali telku som ju bezne nadrapoval na gauci..vsetci sa len smiali a krutili hlavou ..poznaju ma cize ich to neprekvapilo..
Pred nasimi uplne v pohode, drzi ma za stehno, ruku, letmo sa bozkavame, skrabkame...Ale tak uvolneni sme pred nimi pretoze moja mamka s priatelom robia v nasej pritomnosti to iste, takze to berieme normalne.
Ale jeho rodicia su starsi takze tam sme rezervovanejsi.
my, moji rodičia a jeho rodičia to máme asi tak narovnako - dávame si najavo, že sa máme radi, ale do takej miery, aby sa pri nás tí druhí necítili nepríjemne
@hoperpohroma wow, ty si realne mala len dvoch partnerov? podla toho čo píšeš by som to tipoval na ovela viac, možno aj desiatky. alebo len nejako odlišuješ medzi "pravými" a "nepravými" partnermi?
@hoperpohroma wow. ale inak neviem, prečo by si mala byť lacná, objektívne nie je v ničom lepšie (ani horšie) mať jedného milujúceho partnera po celý život ako každý týždeň 10 nových.
správa sa spontánne ale viem sa ovládať. Neprídem mi to vhod pri komunikácií s rodičmi aby sme sa držali za ruky ako 5 ročné deti alebo bozkalii ako 15 roční
Tak normálne, isté hranice máme.
Určite by som sa s frajerom nebozkávala v spoločnosti iných ľudí..... je jedno či rodičia, či kamaráti, proste keď sme niekde s niekým tak si dáme len letné pusy....aj tak sa mu postaví furt keď ho vášnivo pobozkám čiže by to bolo awkward
Tusim som jedina ktorej pride hrozne trapne aj sa drzat za ruky proste viem ze to ludia robia a je to normalne ale nejde mi to uplne je mi to blbe, a potom si manka mysli ze sme nejake opice co sa ani nedotknu
pred rodičmi tak klasicky sme sa držali za ruky,raz za cas ked sme si dali pusu,alebo sme sa len tak akoze hladili,ale iba v zmysle,ze som mu hladila chrbat,alebo on mne krabkal ruku mimovolne pri konverzacii a nikto nezazeral,naši su zvyknutí,ved mam dve starsie sestry a teda ich otec nas spolu este nevidel,iba kazdeho zvlast /aka sranda/,ale mama bola OK ešte nam aj povedala,že sme zlatoučkí
bozky a podobne určite nie.to by mi prišlo blbé dosť
@selfdestruction haah no ono to vyzerá že sa neľúbime ale tie nadávky a podpichovanie majú v sebe viac náklonnosti ako keby sme si hrkútali ako dve holúbätká
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
druheho rodicia ma nikdy nespoznali
Ale jeho rodicia su starsi takze tam sme rezervovanejsi.
mala som dvoch partnerov a jeden ulet mimo to. to je vsetko.
Tak normálne, isté hranice máme.
ale prislo by mi divne sa aspon nedrzat za ruky, ved to nie je nic strasne ... (ziadnym z rodicov to neva)
objiimanie, pusa v pohode..
bozkávanie ee..
ale! už mi párkrát capol po zadku pred jeho rodičma
bozky a podobne určite nie.to by mi prišlo blbé dosť
V spoločnosti rodičov (resp. hocikoho) ma on volá štetka a ja jeho buzerant.
no ono to vyzerá že sa neľúbime ale tie nadávky a podpichovanie majú v sebe viac náklonnosti ako keby sme si hrkútali ako dve holúbätká