Nevadí mi, ak niekto povie sem-tam nejakú nadávku. Ale aby každá veta dotyčného/dotyčnej začínala: "Do pi*e, tá kur*a to zas po**bala, zas..." tak to už je moc aj na mňa.
Keď niekto z času na čas použije nejaký vulgarizmus, tak ako, prežijem to v pohode... Ale dosť mi vadí, keď niekto nevie povedať jednu súvislú rozvitú vetu bez toho, aby v nej nepoužil nejakú nadávku.
nevadí to pokiaľ to nie je prehnané...ja si tiež občas zanadávam, pravda len keď to inak nejde (poväčšine si dám facana predsa len, k dievčatám nadávanie nejde, tak nech sa naučím správať )
viac ako "keď otvorí ústa" ma od vzťahu dokáže odradiť "keď napíše vetu" a má v nej tristo gramatických chýb
keď sa pritrafí je to v pohode ale ak niekto rozpráva štýlom "do riti, kurva fix mozem to jebat" s prepáčením tak to mi trochu na nervy lezie.trochu viac.
(ak sú tie vulgarizmy na moju osobu či na niekoho môjmu srdcu blízkemu, tak pochopiteľne áno) Podľa toho, u koho... Napr. u takého jedného kamaráta mi to ani veľmi neprekáža, ale mohol by menej.
Nevadí mi to, povedala by som, že je mi to piči. Ale zas niečo to hovorí o človeku, keď nevie povedať súvislú vetu bez nadávky. Alebo mi príde smiešne keď 10-12ročné dievča ide po ulici vytiahne z huby cigaretu, odpľuje a zapičuje (mrzí ma to o to viac, že aj ja som taká bola a myslela som si o sebe neviem čo a že som superhustá keď hreším a fajčím).
Ale prikláňam sa k jednému názoru predo mnou, že odked poznám slovo pičovina viem pomenovať všetko .
niekedy áno..nemám nič proti ak človeka niečo dožerie, vtedy to aj pomáha zanadávať si..ale ak v každej vete v rozhovore použije nejaký vulgarizmus len tak tak áno, vadí mi to
@antifunebracka ahoj prepac ja sem moc casto nechodim a ked sem pridem pytam sa na veci ktore ma v danej dobe zaujimaju...ak ta to otravuje nemusis si to vsimat ja nikoho nenutim
ked je to s mierou tak nie... ak je kazde druhe slovo nadavka to mi uz vadi .. ja sama nadavam, tak mi az tak nevadi ked niekto iny nadava... aj ked sa to snazim obmedzit, ale obcas proste nejaka nadavka alebo ked mam zlu naladu je pocut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
viac ako "keď otvorí ústa" ma od vzťahu dokáže odradiť "keď napíše vetu" a má v nej tristo gramatických chýb
NA-PI-ČU!
(bolo to tak že? )
ánooooo! Ale zrovna toto mi nevadilo!
Ale prikláňam sa k jednému názoru predo mnou, že odked poznám slovo pičovina viem pomenovať všetko .
ale hrozne mi vadi, ked niekto pouziva patvar "do pici", to je take usitrhajuce a absolutne debilne.
podľa toho ako si to predstavujem tak to ani mne nevadí
Fakt neviem či si to dokážeš predstaviť až tak dokonale ako to bolo K tomu treba vidieť ešte jej výraz
tak to asi nie keďže ani neviem ako vyzerá
Raz ti ju ukážem