@gingerbread ja ruštinu na B2 určite neovládam a urobila som prijímačky (bola som druhá), mala som ešte lepšie skóre než z angliny, čo je teda čo povedať, lebo (nechcem sa chvastať ale) z tej som veľmi dobrá (C1-C2)... takže to je podľa mňa ťažko takto...
oba na B2...ale na oboch jazykoch budeš trpieť..(pri niektorých predmetoch)...dopredu´ti hovorím.... tá pri*ebanosť tých učiteľov ťa zničí.... je to nezodpovedná škola, budeš mať len problémy s učiteľmi a nikto ti nepomôže....... ja som sa na túto školu moc tešíiil, po jednom semestri som zničený, strašne sklamaný, a nasraný sám na seba, že som sa tu trepal...
ja som chcela v blave anglictina nemcinu kombinaciu ..ale ked som videla tie prijimacky z neminy ..tak som to vzdala ..to je ina B2 ...tak som si dala anglictina taliancina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
jeden jazyk potrebuješ B2 a druhý (vraj) nemusíš vedieť vôbec,no myslím,že by bolo dobré,keby si vedela niečo aj z druhého
ak nevies tu rustinu nechod tam, primacky su dost tazke z tej rj, sama sa to nenaucis
Inač dakujem
Tak teda smola no. Fakt som si myslela že B2 musí byť len jeden z tých dvoch jazykov. Díky