Ahojte som v 3. ročníku strednej školy OA a už dlhšie rozmýšľam nad vysokou školou a najviac ma zaujalo prekladateľstvo/tmočníctvo no nemá mi v tom zatiaľ kto poradiť, preto som sa obrátila na vás. Venujem sa anglickému jazyku, baví ma, chodím na jazyk
zalezi od jazyka, napriklad pri anglictine, nemcine, francuzstine, spanielcine sa ocakava, ze uz daco vies, to si treba zistit na konkretnej skole, inak to ponuka drviva vacsina univerzit, ale ked vezmem do uvahy, ze si pravdepodobne z PP alebo okolia, presovska uni, katolicka v RK a UMB BB urcite tieto smery ponukaju, pokukaj sa na strankach. na cisto anglinu do RK mi chodil kamarat, vraj je to tam dobre az na jedneho profaka historie, ale takych debkov stretnes vsade.
Nad týmto som aj ja jeden čas rozmýšľaľa, na UK máš na filozofickej a máš tam kombinácie s anj. Ak by si si dala napr. španielčinu, alebo frj, tak by si mala testy aj z toho, ale napr. takú taliančinu by si sa učila od základov. Kamarátka tam chodí na anj-frj a je veľmi spokojná Len tam berú dosť málo ľudí, ale ak si šikovná, tak určite skús, lebo čo tam je aj ako modelový test na anj, tak je to úplne ľahké podľa mňa. Do úvahy sa ti sem ešte berie test všeobecných predpokladov, ale aj to sa dá zvládnuť. Tu máš link: » www.fphil.uniba.sk/index.php?id=85... tam nižšie máš popísané kombinácie a keď na to klikneš, tak napísané, čo sa od teba očakáva
Ďakujem vám pekne všetkým čítala som si o tom niečo na tej stránke čo si mi poslala,ďakujem veľmi mi to pomohlo a girl19955 ďakujem, že si sa mi ozvala už ti píšem ts-ku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov