Ahojte, vie mi niekto poradiť výšku kde sa dá študovať prekladateľstvo, kombinácia AJ-NJ?? na stránkach univerzít to nie je ktovieako prehľadne napísané
ahoy..na slovrnsku sa da studovat tato kombincia myslim ze na univerzite komeneskeho-filozoficka fakulta a na U.mateja bela..tiez je prekladatelstvo v nitre ale myslim ze len jednooborove..ja som skusala minuly rok Aj-Fj na mateja bela,ale nezobrali ma..lutujem ze som to neskusala aj niekde inde,lebo teraz idem na medinu a chcela by som radsej tlmocnictvo,,moc ma to laka..tak sa drz,nech ti to vyjde..a keby si naslanjaku dobru skolu,ozvy sa..
ale pozri aj nieco dalsie..ono sa to dost tazko hladaa..vsade je to tak komplikovane napiisanee..a stve ma ze na komenskeho som nenasla kombinaciu AJ-Fj..najradsej by som sla do ciech ale tam sa bojim zase prekladu do cestiny no mozno za tento rok na ceskerj skole si na cestinu zvyknem
vies teda taliansky,co??ja by som sa dala aj na tu arabcinu an UK ale musim zistit ako s prijmackami..mna hrozhne bavi Fj,ale v kombinacii s Aj som ju nasla len na UMB a tam zobrali skoro setkych bez prijmaciedk za maturitu A a z bilingulnych gymnazii za prospechy,,tak uvidim ako to bude..
6 tak viem ale stacia nastastie len zaklady na prijimacky a pozri si optcko na www.uniba.sk na tu arabcinu, ale tam mozno budes mat vediet par lekcii z nejakej knihy tak to je aj na taliancinu, pretoze sa neuci na vsetkych strednych,.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ja chcem na UK AJ/TJ