Neznášam, keď mám sprostú tému na prax a čo ešte viac neznášam, keď sa profesorka nevyjadrí presnejšie, čo si pod tou témou predstavuje. Tí, ktorí študujete na OA viete mi poradiť, čo by som mala zahrnúť do práce na tému "Charakteristika obchodnej činnost
Neviem no na koľko strán má to byť, či aspoň nad 10 alebo len na pár strán. V úvode asi také základné vecí, čo je podnik, podnikanie, druhy obchodných spoločností a živností (to veľmi nerozpisovať, pokiaľ to má byť práca na menej strán)... Potom už nejaké konkretnejšie vecí týkajúce sa ku činnosti podniku napr. každý podnik by mal mať určitú víziu, poslanie, ciele podniku (túto kapitolu by som lepšie rozpísal), aby mohol fungovať a možno niečo prihodiť k tomu základy marketingu ako produkt, cena (tvorba a jej stratégie) - tam by sa dali aj zakomponovať náklady firmy a také vecí, komunikácia (tam na reklamu, podpora predaja, prípadne Public Relations)... Myslím si, že práca by mohla byť zaujímavá pokiaľ by sa to podarilo spracovať.
Téma je široká a dá sa spracovať určite viacerými spôsobmi a nedá sa povedať, že ktorý je najsprávnejší. Netreba sa báť ja by som sa snažil to skôr takto skôr manažérsky napísať ako som ti to tu dal. Medze sa nekladú...
prečo si si vybrala práve túto tému? ja som namiesto teoretických žvástov (ktoré sú aj tak úplne nanič, lebo neprinášajú nič prínosné - učebnice na OA sú nimi preplnené) písala o tom, čo som na praxi reálne robila (na tému distribúcia, písala som o programe, v akom som pracovala a čo som robila)
@darkestangel šanca na dobrú vypracovanú prácu z odbornej praxe tam je i u zakladateľky, ale táto téma už ako vyplýva z názvu je určená skôr pre finančný sektor (banky), mobilných operátorov, kde je pomerne široká ponuka služieb a produktov. pokiaľ mala prax v tejto oblasti tak môže napísať veľmi peknú prácu aj s praktickým prínosom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Téma je široká a dá sa spracovať určite viacerými spôsobmi a nedá sa povedať, že ktorý je najsprávnejší. Netreba sa báť ja by som sa snažil to skôr takto skôr manažérsky napísať ako som ti to tu dal. Medze sa nekladú...
čistá práca obsahovo má mať 10-12 strán, ale čistého obsahu. Mohla by som opísať veci, ktoré sa o danej firme nachádzajú v OR.
ja som si tému nevyberala, zadala nám ju profesorka, takže som veľmi na výber nemala :ehm:
snažím sa chodiť, ale som tam zbytočná