Ahojte!
2roky som chodila na vysokú skolu, a potom som zanechala.Teraz sa chcem vrátit na moj byvaly odbor.Moze sa stat, ze mi uznajú tie skusky, co som urobila pocas stúdia?A potom nemusim chodit do prvého a do druhého rocnika, a hned ma zaradia do 3. r
U nás je to tuším tak, že uznané MôŽU BYŤ (čo asi neznamená, že automaticky budú) len povinné a povinne voliteľné predmety a len také, kde známka bola lepšia ako E. Takže nikdy sa neuzná celý ročník, nejaké kredity si treba dorobiť. Teoreticky by sa to možno dalo stihnúť za ten tretí ročník, ale spolu s bakalárkou, no, nepovažujem to za veľmi pravdepodobné.... Takže by som to odhadla na dva roky.
Platiť budeš školné za toľko rokov, o koľko prekročíš štandardnú dĺžku štúdia. Zdravotné neplatíš.
@timea91 ja som si školu predĺžila o rok a nepamätám si, že by som riešila niečo iné, ako školné... školným si kupuješ štatút študenta, takže o tieto veci máš potom postarané ako každý iný študent.
a neviem ti zaručiť, či budeš alebo nebudeš musieť chodiť 3 roky, po prvé s tým nemám skúsenosť, aby som sa to odvážila tvrdiť a po druhé tieto pravidlá môžu byť na každej škole iné, takže treba zisťovať niekde na stránke školy alebo napísať mail na študijné oddelenie. alebo nám aspoň napíš školu a fakultu, možno sa tu nájde niekto, kto bude vedieť bližšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Platiť budeš školné za toľko rokov, o koľko prekročíš štandardnú dĺžku štúdia. Zdravotné neplatíš.
a neviem ti zaručiť, či budeš alebo nebudeš musieť chodiť 3 roky, po prvé s tým nemám skúsenosť, aby som sa to odvážila tvrdiť a po druhé tieto pravidlá môžu byť na každej škole iné, takže treba zisťovať niekde na stránke školy alebo napísať mail na študijné oddelenie. alebo nám aspoň napíš školu a fakultu, možno sa tu nájde niekto, kto bude vedieť bližšie.