nechapem.
2 roky si chodila a aj ukoncila ci ten druhy si neukoncila? lebo ked pises ze 3. si nesla na zapis, tak to nevadi, ze si nesla, lebo platis len za tie, ked si sa uz zapisala a nedokoncila...
2 roky som chodila na ukf a zanechala som skolu, nesla som na zápis v tretom rocniku
teraz som si podala prihlásku na inú vs, a na novej skole budem platit vsetky rocniky alebo iba posledne 2 rocniky?
Ani jeden by si nemala platiť berie sa to myslím v rámci školy ak presiahneš štandardnú dĺžku štúdia. Ak ideš na uplne inú školu platiť by si nadštandard nemala keďže konkretne tú školu študuješ štandardne dlho... dovtedy kým by ťa napr z nejakého dôvodu nevylúčili a musela si nastúpiť znovu do toho istého ročníku až vtedy sa platí nadštandard.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
alebo chod do ceska a budes mat uplne zadarmo dalsie 3+1 rok
2 roky si chodila a aj ukoncila ci ten druhy si neukoncila? lebo ked pises ze 3. si nesla na zapis, tak to nevadi, ze si nesla, lebo platis len za tie, ked si sa uz zapisala a nedokoncila...
teraz som si podala prihlásku na inú vs, a na novej skole budem platit vsetky rocniky alebo iba posledne 2 rocniky?