Baby myslite ze je rozdiel medzi tym ked vam niekto prizna city cez nejaku komunikacnu siet (mobil, internet, ...) alebo cez kamarata ako ked sa vam vyzna ked ste sami dvaja? Ak ano, dokazalo by to vase rozhodnutie zmenit? Nakolko by vas tento rozdiel ovp
Akože nie je nič odpudivejšie pre mňa ako vyznanie lásky cez net/mobil (ce kamaráta O_o) alebo dokonca rozchod...podľa mňa je to vrcholne detinské. Vôbec sa mi to nepáči.
tak to je fajn ludia, ale na otazku nikdo okrem @hoperpohroma neodpovedal...vsetci hovoria iba ake je to detinske a zle ...ja sa pytam ci by to zmenilo vase rozhodnutie keby poznate toho cloveka ... -.- koho zaujima ci je to detinske twl?
@flysser no taky ze by som to nedokazal povedat z oci do oci keby to nebola pravda ... ale tak ja osobne nerobim taketo kktiny a nikomu to ani nepisem ale ako je to rozdiel a keby som chcel nejakej babe vyznat skutocnu lasku tak by som to urcite nerobil cez net to mi pripada dost detinske
ak by mi uz mal niekto vyznat lasku tak nech mi to povie on sam a do oci... lebo keby mi to napisal cez mobil alebo net alebo povedal cez kamoša myslela by som si že si robi srandu a tak keby to povedal osobne a to oci by som vedela, ze to mysli vazne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
videla som tu všeličo, ale tak o________________O
dúfam, že ja som nebola také tela keď som mala 11