Premýšlajú aj dievčatá nad chlapcami aspoň tak často ako chlapci nad nimi?
Popíšem tému. Dosť premýšlam teraz nad jedným dievčaťom, s ktorým som bol pred nedávnom vonku, už druhý krát. Aj 1. aj 2. raz sme sa spolu opili a ... Od vtedy nad ňou premýšlam intenzívnejšie. Mám ju na FB, no ona nikdy nenapíše ako prvá. Chcem len vedie
Nad monsters ? často premýšalm teda neviem či zrovna množné číslo ale hlavne ked a niečo vytočí alebo chcem hodiť chybu na niekoho iného každý mosterák (tozumej chlap je dobrý) takže ano ked sme nahnevané väčšinou myslíme na vás
@topanocka iba ked ste nahnevaneˇ: ? to niesu zase dobre vyhlaidky pre mna a este ti musim povedat nakolko si z medzeva to budes vediet zwe som ju zobral 1.krat na finsky dych do nebry a potom som jej este tancoval aj striptiz opity :/ VIP v nasej spolocnej zahrade, nakolko sme v podstate aj susedia ...
práveže mne sa zdá, že ženy nad chlapmi premýšľajú viac napriek tomu hlbšie city očakávam viac u chlapa ako u ženy, tie sú také "povrchnejšie" (len na základe môjho pozorovania a na základe toho utvoreného dojmu, netýka sa to všetkých samozrejme)
ale o to ide, ze my sme vazne len kamarati, a prepacte teraz tí ktorí budete odsudzovat no je to tak, ale aj ja ja mam priatelku aj ona priatela, no aj napriek tou sme boli spolu a aj napriek tomu premyslam nad nou nejak viac ako by som mal. Myslite ze to aj ona? ci to len mne preskocilo trosku? :/
@afleck2 no tak toto si si dobre pooral u nej , my v medzeve ine mravô uznávame . Striptíz no chuda tak možno sa smeje nielen ked je nahnevaná ale teraz už aj ked jej je veselô, ked si na ten tvoj striptiz spomnie
to uz je jedno co bolo potom, to som len tak spomenul nieco z toho. tak ja viem preco mame? tak to proste prislo. Viem, asi ani vonku sme spolu nemali ist lebo teaz vidis jake stavy mam
Aspon 19 hodin denne na nich myslim....ze s kym by sa dalo zit, kto by sa ku mne hodil....ani ucit sa mi nedá,ani zaspat,ráno hned prva myslienka nanho...ale najhorsie je,že neviem na koho mysliet...tak myslim na viacerych ako Pán Nikto...
nepovedal som ze sme nieco spolu mali. nikdy nedoslo ani k bozkom ani k nicomu, mozno nejakemu flirtu pohladom a hladkanim, co ako to poevdat ale nie , viem ze aj ja som sa vtomto drzal a asi aj ona to tak chcela, ze spolu sme nic take nemali. mozno som jej spieval zalubene penicky, a pod. ale nic viac , chapes
Fúha..skoro nikto mi nik nebehá po rozume..ako človek..vždy je to buď konkrétne situácia,ktorú si stále "prehrávam" alebo tak..máálokedy je to človek.. a že by som sa celý deň zaoberala myšlienkami na dákeho chalana? pff..nikdy to by som zabila celý deň..
jj, premyslaju, akurat rozdiel je v tom, ze zeny premyslaju iba nad muzmi, ktori sa im "vyplatia" ...alebo "stoja za to"...pod tym si mozes predstavit cokolvek...aspon to mam tak odsledovane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
je jedno ze ste sa ozrali a boli ste nadrzani alebo co..
je to svinstvo.. obaja by ste to mali povedat svojim partnerom lebo takto je to proste nefer je to svinstvo a klamstvo .. bodka
a však sa jej rovno opýtaj, či si na teba spomenie aj mimo, keď nie ste spolu, tak to nejak nadhoď a uvidíš čo povie
....
ale ju moc nevyšetruj, lebo by sa mohla laňka vyplašiť!..........filip
si normálny? keď je len trochu ako ty, tak určite jej strašíš v hlave, rovnako ako ona tebe
A ako veľmi!
Ja najradšej premýšľam nad dosratými stretkami.
Vieš, predstavujem si, ako by som mu šľahla skrz papuľu alebočo.